17 / 04 / 2024

gemi turizm

gemi turizm

1 Ocak-31 Temmuz tarihleri arasında Türkiye kıyılarına 635 turistik gemi demir attı. Her biri en az 2 bin yolcu taşıyan kurvaziyerlerden 805 bin 333 turist indi.

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolluca İnşaat Lojistik Gemi Hırdavat Oto Yedek Parça Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İldem tarafından kuruldu. 

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm Marine Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asim Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burcu Sınır Kandirhanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu

Arifoğlu Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğlu Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye Kasım Uşen tarafından ile bugün kuruldu.

Turizm sektöründe yeni trend gemi seyahatleri!

İstanbul gemi turizminde birincilik koltuğuna oturduğundan bu yana Türkiye'yi büyümede öncelikli pazar ilan eden Royal Caribbean'in Türkiye Temsilcisi Tatlav, "İç pazarda da tur satışları artıyor" dedi.

Dertaş Gemi Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dertaş Gemi Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bülent Derelli, İbrahim Bektaş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Tuzla, Yayla Mahallesi'nde kuruldu.

Savarona müze gemi konseptine uygun olarak hazırlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Atatürk'ün yatı Savarona'nın, devlet büyüklerinin vereceği davetlerde prestij amaçlı değerlendirilmek üzere müze gemi konseptine uygun olarak hazırlandığı belirtildi.

Karadeniz’deki gemi turlarının rotası Türkiye’ye çevrildi!

Uluslararası turizm şirketleri, gezi güzergahlarını Bulgaristan, Türkiye ve Yunanistan ’daki limanlara kaydırdı. Karadeniz’deki gemi güzergahlarını değiştirdiği kaydedilirken, bazı turizm şirketlerinin ise beklemeyi tercih ettikleri duyuruldu.

Kocaeli'de eski gemi turizm için batırıldı!

İzmit Körfezi'nin Karamürsel İlçesi açıklarında, Büyükşehir ve Karamürsel Belediyeleri ile Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği'nin (KARSAD) girişimiyle, dalış turizmini canlandırmak ve balık popülasyonunu artırmak için eski yolcu gemisi batırıldı..

İstanbul Şehir Hatları, ihaleyle 2 gemi kiralayacak!

İstanbul Şehir Hatları Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2 gemi kiralayacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 74 turizm tesisini yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis edecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 26 ilde bulunan toplam  74 turizm tesisini yerli ve yabancı girişimcilere  tahsis etmek üzere ihaleye çıkardı...

gemi turizm Haberi

gemi turizm

Nisan ayından sonra artmaya başlayan gemi trafiği, yaz sezonunda zirve yaptı. Ocak ayında Türk limanlarına sadece 5 gemi demirlerken, Temmuz ayında bu rakam 209'a çıktı. Ocakta 10 bin 876 turist gelirken, bu sayı Temmuz’da 266 bin 924'e yükseldi. 2014 sonunda turist sayısının 2 milyonu geçmesi...