24 / 04 / 2024

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.



Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu bazı açıklamalarda bulundu. 


Türkiye'nin yatırıma en uygun ülkelerin başında geldiğini ifade eden Başkan Mübariz Mansimov Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. 


Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında yatırım yaptıklarını söyledi. 1,5 milyar doların üzerinde Türkiye'te yatırım yaptıklarını ifade eden Gurbanoğlu, "Türkiye yatırıma en uygun ülkelerin başında geliyor. Boğazdan günde 20-30 Palmali gemisi geçiyor. BP, Shell, Total, Greencore, Rosneft gibi şirketlerle çalışmaya devam ediyoruz. Denizcilik sektöründe dünya çapında ilk 5 şirket arasındayız." şeklinde açıklamalarda bulundu. 


Şu anda denizcilik piyasasının çok parlak bir dönem yaşamadığını ifade eden Gurbanoğlu, ancak 2019-2020'de borsaya açılmayı düşündüklerini belirtti. 



AA


Geri Dön