17 / 04 / 2024

Gemlik Narlı Sosyal Tesisleri açılış

Gemlik Narlı Sosyal Tesisleri açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik'te inşa edilen Narlı Sosyal Tesisleri, deniz manzaralı dubleks bungalov evleri, ferah restoranları ve iki ayrı plajıyla konuklarını ağırlamaya başladı...

Bursa Gemlik'te yüzde 20 indirimle arazi fırsatı! Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf!

Bursa İli Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Gemlik ilçesi Narlı Mahallesi'nde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satışa çıkardı.

Gemlik'te 600 yıllık mahallelere imar izni verilemiyor!

Gemlik'in Büyükkumla, Narlı ve Karacaali mahallelerine 1990'da çıkan Kıyı Kanunu sebebiyle imar izni verilmiyor. Evlerinde oluşan hasarları bile onaramayan ev sahipleri, imar izni olmadığı için altyapı çalışmalarının aksadığını ve doğalgaz kullanamadıklarını belirtti...

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Bursa Gemlik'te 687 lira taksitle ev sahibi oldular!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutların 3. kura çekimi gerçekleşti. Kura sonucunda 394 daire sahiplerine teslime edildi.

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme!

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 394 adet konut bulunuyor.

Bursa Gemlik'teki sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta!

Bursa Gemlik Cihatlı Mahallesi'nde hayata geçirilen sosyal konutların kura çekilişi 19 Ocak'ta yapılacak.

Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı!

Gemlik ilçe merkezinden Narlı’ya kadar olan sahil şeridindeki su kirliliğinin önüne geçecek Gemlik ile Küçükkumla Atıksu Arıtma tesislerinin temeli atıldı.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Bursa Gemlik'te 970 konutun temeli atıldı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Gemlik'te ilk planda 366'sının inşa edileceği 970 konutun temeli attı.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşümle modernleşecek!

İzmir'in Narlıdere Belediye Başkanı CHP'li Abdül Batur, “Kentsel dönüşüm ile hem ilçeyi modern ve gecekondusuz bir görünüme kavuşturacağız hem de vatandaşlarımızın sosyal hayatını değiştireceğiz” diyor

Bursa Belediye Başkanları Gemlik'te yatırımları değerlendirdi!

Bursa Belediye Başkanları Koordinasyon Toplantısı'na Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ev sahipliği yaptı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Atatepe Sosyal Tesislerinde organize edilen yemekli toplantıda Bursa'daki yatırımlar konuşuldu.

Gemlik Ata Mahallesi'nde mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Ata Mahallesi’ne mahalle konağı yapılıyor. Yılmaz, sosyal tesisler, alt yapı ve alternatif yol ile bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, mahalle konağının da mahallenin marka değerini yükselteceğini vurguladı.

Narlıdereliler sosyal alan istiyor!

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'un 365 gününü değerlendiren vatandaşlar, ilçelerinde kalıcı bir proje olmamasından yakındı. Otopark sıkıntısı olduğunu belirten Narlıdereliler, ayrıca sosyal alanlar oluşturulmasını istiyor

Gemlik Narlı Sosyal Tesisleri açılış Haberi

Gemlik Narlı Sosyal Tesisleri açılış

Gemlik’te 10 yıldır metruk halde bulunan Narlı Tesisleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatları tamamlanarak hizmete açıldı. İki hafta önce dubleks bungalov evlerde konuklarını ağırlamaya başlayan tesisler, kısa sürede yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Bursa il merkezine 50 kilometre mesafede olan Narlı Sosyal Tesisleri, konuklarına üçer günlük iki ayrı paket programla hizmet veriyor. Zeytin ve çam ağaçları arasındaki bungalov evlerde kalan konuklarına sabah, öğle ve akşam yemeğiyle tam pansiyon olarak hizmet veren tesisler, kısa sürede tatilcilerin yeni rotası haline geldi. 


Zaman...