25 / 04 / 2024

gemlik orhaniye baktat anadolu lisesi

gemlik orhaniye baktat anadolu lisesi

Eğitime %100 Destek kapsamında Baktat Gıda tarafından Gemlik’in Orhaniye Mahallesi’ne anahtar teslimi yapılacak okulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı. Yapılacak olan Anadolu Lisesi'nin 18 ayda bitirilmesi planlanıyor...

Bursa Gemlik'te KDV'den muaf arsa satılacak! Ticaret ve konut imarlı arsa almak isteyenler dikkat!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik Orhaniye'de yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik'te 3.7 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Bursa İli, Gemlik İlçesi, Orhaniye Cumhuriyet Mahallesi, Manastır Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu vasfındaki gayrimenkul, 3 milyon 799 bin 816 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gemlik'te 1.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü Orhaniye ve Küçükkumla'daki 2 arsasını 1.2 milyon TL'den satıyor. İhale, 2 Mayıs'ta düzenlenecek...

Gemlik Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Gündemin ilk 10 maddesi açıklandı...

Gemlik, liman yatırımlarıyla ön plana çıkıyor!

Gemlik Gümrük Müdürlüğü 10 milyar 282 milyon 33 bin dolar ihracat hacmi ile Türkiye gümrükler sıralamasında 3. sıraya yerleşti. 126 gümrük müdürlüğü arasında 3. sıraya yerleşen Gemlik, liman yatırımlarıyla da ön plana çıkıyor.

TOKİ Gemlik'e 970 konut yapacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nde yapılması planlanan toplu konut projesi için yakın tarihte ihaleye çıkacaklarını bildirdi. Yılmaz, 150 dönüm arazi üzerine 970 konutluk bir planlama yapıldığını ifade etti.

Gemlik'te 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 608 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te kamu binalarının yıkımları sürüyor!

Adliye, emniyet Lojmanları gibi deprem testinden riskli çıkan binaları boşaltıp yıkan Gemlik Belediyesi, Eşref Dinçer Mahallesi Veysel Karani Camii yanındaki 4 katlı Osmaniye Kur’an kursunu da yıktı.

Ömer Uslu: Gemlik'in yeniden kurulması gerekir!

Kaymakamdan Müteahhitlere ziyaret Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu Gemlik Müteahhitler Demeğine iade i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kendilerini Dernek Başkanı Ömer Uslu ve yönetimi karşıladı.

Gemlik Çukurbahçe'ye köprülü alt geçit yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, çevre yolu Çukurbahçe mevkiine köprülü alt geçit yapılacağını açıkladı. Yılmaz, projeyi kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, onay sonrasında yıl içinde bitirip hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı'nda arsa satışı konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Şubat Ay'ı ilk toplantısı, Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Şubat ayının ilk toplantısında, arsa satışı gündem maddeleri arasındaydı.

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Yılmaz, girişteki meydan çalışması ile ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.

Gemlik'teki riskli 2 bina yıkıldı!

Gemlik'te yıkım riski ile karşı karşıya kalan ve yaklaşık iki yıl önce tahliye edilen Dr. Ziya Kaya Mahallesi Hürriyet Caddesi Terminal Karşısında bulunan Mendi ve Hürriyet Apartmanları Belediye ekiplerince yıkıldı.

gemlik orhaniye baktat anadolu lisesi Haberi

gemlik orhaniye baktat anadolu lisesi


Türkiye’nin yurt dışında da tanınan gıda şirketlerinden Baktat Gıda Gemlik’e Anadolu Lisesi kazandırıyor.

Eğitime %100 Destek kapsamında Baktat Gıda tarafından Gemlik’in Orhaniye Mahallesi’ne anahtar teslimi yapılacak okulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı.


Türkiye’nin yurt dışında da tanınan gıda şirketlerinden Baktat Gıda Gemlik’e Anadolu Lisesi kazandırıyor.

Eğitime %100 Destek kapsamında Baktat Gıda tarafından Gemlik’in Orhaniye Mahallesi’ne anahtar teslimi yapılacak okulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı.


Protokolde konuşan hayırsever Baktat Gıda şirketinden Mustafa Baklan, şirketin yoğun olarak ticari faaliyetlere devam ettiği Almanya’da bir yüksek eğitim kurumunun ortağı olduklarını ve Türkiye’deki birçok okulun eğitim ekipmanlarının karşılanması için uzun zamandır katkı koyduklarını söyledi. Yapılacak okuldan mezun olacak öğrencilerin Baktat Gıda’da çalışmasını umduklarını söyleyen Mustafa Baklan,  eğitime yapılan yatırımın geri dönüşünü görmenin de ayrı bir mutluluk olduğunu, Almanya’daki...