29 / 03 / 2024

gemlik sosyal konut kura sonucu 2019

gemlik sosyal konut kura sonucu 2019

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 394 adet konut bulunuyor.

Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Merkez Spor Kompleksi'nde yapılan Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlama töreninde açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş’a 2 bin yeni sosyal konut müjdesi verdi.

Kıbrıs Maraş’taki Sosyal Konut Projesiyle gençler sahibi olabilecek!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Bakanlığı’nın çalışmaları ile ilgili bilgi aktardı. Sosyal Konut Projesi hakkında açıklama yapan Bakan Baybars; “Kentte yaşayan ve ev sahibi olamayacak durumdaki kişiler de konut sahibi olabilecek” dedi.

TOKİ 100 bin sosyal konut kura tarihi belli oldu mu? 

Başvuru döneminin 15 Ocak tarihinde sona erdiği TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin kuraları için heyecan başladı. Peki TOKİ 100 bin sosyal konut kura tarihi belli oldu mu? 

TOKİ 100 bin sosyal konut 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacağı son günlerde gündemde. TOKİ tarafından gerçekleştirilecek 100 bin sosyal konut projesine başvuru yapan vatandaşlar kuraların ne zaman yapılacağını araştırıyorlar. Peki, TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi için lansman müjdesi!

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Gazimağusa-Maraş Bölgesinde ziyarette bulundu. Baybars, vatandaşlara kısa süre sonra Gazimağusa-Maraş Sosyal Konut Projesi’nin lansmanının yapılacağının müjdesini verdi.

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut'a 1 milyon 211 bin 518 kişi başvurdu!

TOKİ tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"ne toplam 1 milyon 211 bin 518 kişinin başvurduğu açıklandı. Kampanyaya en çok başvuru İstanbul'dan geldi...

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 2020 yılında yapacağı 100 bin sosyal konut için kura tarihi belli oldu....

Diyanet'ten TOKİ Sosyal Konut Projesi'yle ilgili faiz açıklaması!

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) sosyal konut projesi ile ilgili görüşünün ardından bazı medya organlarında çıkan haberlere ilişkin açıklama yapıldı...

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kuraları ne zaman çekilecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 2020 yılında inşa edeceği 100 bin sosyal konut projesi için başvuru süresi yarın sona eriyor... Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

Dul ve yetimler TOKİ'nin sosyal konut projesinden yararlanabilecek mi?

Dul ve yetimlerin TOKİ'nin sosyal konut projesinden yararlandırılması önerisine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Gökçel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 100 bin sosyal konut başvuru şartları neler?

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin başvuru şartları nedir? Projelerde yer alan konutlar için başvurular 15 Ocak 2020'de sona eriyor. 

100 bin sosyal konut işsizliği de çözecek!

Türkiye’nin 81 şehrinde hayata geçirilecek 100 bin sosyal konut, kendisine bağlı 200 alt sektörü besleyerek ülke ekonomisinin lokomotifi olma özelliği taşıyan inşaat seköründe son bir senede 450 bin azalan istihdam sayısını artıracak.

gemlik sosyal konut kura sonucu 2019 Haberi

gemlik sosyal konut kura sonucu 2019

Bursa'nın Gemlik ilçesi Cihatlı Mahallesi'nde inşa edilen sosyal konutlar için kura heyecanı şimdiden başladı. Projedeki konutların kura çekilişi 19 Ocak 2019'da gerçekleştirilecek.

Gemlik Sosyal konut projesi kura sonucu öğrenme!
Bursa Gemlik kura sonucu 19 Ocak 2019 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gemlik Sosyal Konut projesi 7 etap halinde yükseliyor. Projede toplam 1.400 adet konut bulunuyor.

2+1 dairelere yer verilen Bursa sosyal konut projesinin kura çekilişi yapılacak olan etabında 394 adet konut bulunuyor.

Projede yer alan 2+1 dairelere yüzde 25 peşinatla, aylık 687 liradan başlayan taksitlerle sahip olunabiliyor.

Gemlik sosyal konut projesi için yapılacak başvurular 18 Ocak 2019 tarihi mesai saati bitimine kadar kabul edilecek.

Sosyal Konutlara sahip olabilmek için aranan şartlar şöyle konuştu:
-Dar gelirli olmak
-TC vatandaşı olmak
-Terör ile ilgili suçlardan,...