19 / 04 / 2024

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi

Çanakkale'de yapımı devam eden Gemport Gemlik Anadolu Lisesi incelendi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi'ne spor salonu müjdesi!

Çanakkale'de yapımı devam eden Gemport Gemlik Anadolu Lisesi incelendi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Gemlik'te 50 bin kişi riskli binalarda yaşıyor!

GEMPORT'taki hisse satışıyla ilgili özel açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz acı ve çarpıcı bir gerçeği de gözler önüne serdi: “Gemlik’te 50 bin vatandaşımız 'Tabutluk' tabir edilen binalarda yaşıyor.”

Gemport Gemlik Liman İşletmeleri'nden hisse satışı!

Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri Anonim Şirketine ait Gemlik Belediyesi Hisse Senetlerini satışa çıkardı. Gemlik Belediyesi'ne ait toplam hisse senetlerinin tahmini satış bedeli 103 milyon 321 bin 890 TL olarak belirlendi.

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı.

Baktat Bakliyat Gemlik’e Anadolu Lisesi yapıyor!

Eğitime %100 Destek kapsamında Baktat Gıda tarafından Gemlik’in Orhaniye Mahallesi’ne anahtar teslimi yapılacak okulun protokolü Heykel Valilik Binasında imzalandı. Yapılacak olan Anadolu Lisesi'nin 18 ayda bitirilmesi planlanıyor...

Gemport satıldı!

Gemport Gemlik Limanı'nın yüzde 54 hissesi için sözleşme imzalandı...

Gemport'un %54 Hissesi Yılport'un Oldu!

Türkiye’nin ilk özel limanı olan Türkiye İş Bankası iştiraklerinden Gemport Gemlik Liman ve Depolama İşletmeleri A.Ş.’nin yüzde 54 hissesinin, Yılport Holding A.Ş.’ye satışı konusunda Hisse Satış Sözleşmesi imzalandı

Ahmet Mete Işıkara: Kuzey Anadolu fayının güney koluna dikkat!

Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, son aylarda küçük depremlerle gündeme gelen Kuzey Anadolu Fay Hattı'na dikkat çekerek "Geyve kırığında 300 yıldır deprem olmuyor. Burada er ya da geç bir deprem olacak" dedi

Doğu Anadolu'da yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı!

Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 25 derece ile Kars'ta ölçüldü

Turizm Anadolu'ya yayıldıkça yeni pazarlar açılıyor!

KOBİ'lere milyarlarca liralık pazar yaratan otel yatırımları Anadolu'ya yayılıyor. Yatırım teşvik belgelerinde Anadolu'nun payı yüzde 79'a yükseldi

Ekin Grubu: Turizm Anadolu'ya yayıldıkça yeni pazarlar açılıyor!

KOBİ'lere milyarlarca liralık pazar yaratan otel yatırımları Anadolu'ya yayılıyor. Yatırım teşvik belgelerinde Anadolu'nun payı % 79'a yükseldi.

Büyük şehirlerdeki alışveriş festivalleri Anadolu'ya yayılıyor!

Tüketiciden büyük ilgi gören İstanbul Alışveriş Festivali (İSF-Shopping Fest) Anadolu'ya da yayılıyor

Dumankaya Evleri'nde haftanın Anadolu Yakası fırsatları! Dizayn'da 72 bin TL'ye!

Dumankaya İnşaat, haftanın Anadolu Yakası fırsatlarını açıkladı! Dizayn projesinde stüdyo daire 72 bin TL!

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi Haberi

Gemport Gemlik Anadolu Lisesi

1937 yılında şimdiki Paşa Konağı olan ahşap ve tarihi binada Gemlik Ortaokulu olarak hizmete başlayan 1965 yılında yaptırılan yeni binasına taşınırken, lise sınıfları da ilave edilen Gemlik Lisesi'nin 52 yıllık eskiyen ve depreme dayanıklı olmadığı ifade edilen binası yıkıldı. Gemport tarafından şubat 2012'de yapımına başlanıp kaba inşaatı biten yeni binanın 2014 yılından sonra yarım kalan inşaatının tamamlanma işini Bursa Valiliği üstlendi. Eski binanın yıkılmasından sonra Gemlik Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemport Gemlik Anadolu Lisesi'ne öncelikle güzel bir bahçe düzenlemesi yapacaklarını ifade etti. Refik Yılmaz, daha sonra da okula kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi.


Bursa...