25 / 04 / 2024

Genç Yaşam Sitesi manisa

Genç Yaşam Sitesi manisa

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerine sürdürüyor. Genç, Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyledi..

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Altınordu'ya yaşam merkezi ve sanayi sitesi yatırımı!

Ordu Altınordu Belediyesi tarafından temeli atılan Yaşlı Yaşam Merkezi ve Küçük Sanayi Sitesi projelerinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 2 dev proje ile şehrin nefes alması planlanıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı!

MONO Mimarlık İnşaat, Küçükyalı'da Akpınar Sitesi'ni hayata geçiriyor. Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Bursa, Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin yüzde 40'ı tamam!

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı hızla sürüyor. Yüzde 40'ı tamamlanan Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri 37 dönümlük alanda inşa ediliyor.

Londra'da yükselen kiralar teknede yaşamı patlattı!

Kanallarda dolaşarak yaşayacağınız bir tekneye dairenizi değişir misiniz? Bu yaşam tarzı Londralı gençler arasında giderek yayılıyor. 24 yaşındaki Matthew Winters iki yıldır Londra'nın en pahalı semtlerinde oturmuş. Ama şimdi bir teknede yaşıyor.

Bolu'da 47 hektarlık alana yaşam merkezi inşa edilecek!

Bolu Belediyesi, "Kuruçay Deresi Islah Projesi ve Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile Aşağısoku ve Çıkınlar Mahallesi'nin sınırları içerisinde 47 hektarlık bir alanda yaşam merkezi inşa ediyor.

Kuleli Evleri'nde gençlere cazip bir yaşam alanı imkanı!

Kuleli Evleri, lokasyonu ve konforu ile üniversite için İstanbul’u tercih eden gençlere cazip bir yaşam alanı sunuyor.

Uray İnşaat Bursa'nın yaşam değerini artıracak!

Bursa Haber Gazetesi Uray İnşaat'ın kurucusu genç ve dinamik girişimci işadamı Uğur Uludağ ile röportaj gerçekleştirdi. Uludağ, Bursa Mudanya'nın yaşam değerini artıracaklarını belirtti. İşte o haber...

Genç Yaşam Sitesi manisa Haberi

Genç Yaşam Sitesi manisa

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerine sürdürüyor. 

Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bil" markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" dedi. 19301u yıllarda yol inşaatları ile inşaat sektörüne adım atan Genç inşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat şirketi ve 1994'te MaGenç beton santralini devreye soktu. 


Yıldız blok 

Manisa'da inşaat ettikleri Özdamar Sitesi kente ilk siteyi kuran Hüseyin Genç, yeni Manisa alanında Kent Park'm bitişiğinde manzaralı çok katlı sitesiyle de dikkat çekiyor. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğimiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık. Manisa -İzmir yolunu, Turgutlu yolu üst yapımını, Akhisar-Maııisa yolunu tamamlayan firmayız. Sıcak asfaltın Ege Bölgesi'ndeki adresiyiz. 250 bin ton asfalt...