25 / 04 / 2024

Hüseyin Genç: Manisa'da Genç Yaşam Sitesi'ni inşa ediyoruz!

Hüseyin Genç: Manisa'da Genç Yaşam Sitesi'ni inşa ediyoruz!

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerine sürdürüyor. Genç, Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyledi..



1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat,  Ankara  ve Manisa'da faaliyetlerine sürdürüyor. 

Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bil" markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" dedi. 19301u yıllarda yol inşaatları ile inşaat sektörüne adım atan Genç inşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat şirketi ve 1994'te MaGenç beton santralini devreye soktu. 


Yıldız blok 

Manisa'da inşaat ettikleri Özdamar Sitesi kente ilk siteyi kuran Hüseyin Genç, yeni Manisa alanında Kent Park'm bitişiğinde manzaralı çok katlı sitesiyle de dikkat çekiyor. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğimiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık. Manisa -İzmir yolunu, Turgutlu yolu üst yapımını, Akhisar-Maııisa yolunu tamamlayan firmayız. Sıcak asfaltın Ege Bölgesi'ndeki adresiyiz. 250 bin ton asfalt yaptık" dedi. 


Bina ve yol inşaatlarının yanı sıra Manisa'da ve Ankara'da siteler yapan Genç İnşaat, şimdi Manisa'ya Genç Yaşam Sitesi'ni kazandırıyor. Yeni Manisa'da Kent Park karşısında yükselecek 14 katlı binaların her katında 250 metrekare üç daire bulunuyor. 3 yıldız blok ve 385 metrekarelik 7 süper villa merkezi tabandan ısıtmalı, otoparklı, güvenlikli, yekpare giydirme renkli camlı siteyle Manisa'da ilkleri yaşatmaya devam ediyoruz" dedi. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön