29 / 03 / 2024

manisa Genç Yaşam Sitesi

manisa Genç Yaşam Sitesi

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerine sürdürüyor. Genç, Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyledi..

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Akgedik Yunuskent TOKİ projesinde yaşam başladı!

Yunusemre Belediyesi’nin, Manisa’daki konut sorununu çözmek adına  hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesinin 1. Etap anahtar teslimleriyle birlikte Akgedik’te yaşam başladı.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Ontan Manisa'da yaşam başladı!

Ontan İnşaat'ın Manisa'da kurduğu ve iki bloktan oluşan 130 konutluk Ontan Manisa projesinin ikinci bloğunda da yaşam başladı.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Bursa, Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin yüzde 40'ı tamam!

Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin inşaatı hızla sürüyor. Yüzde 40'ı tamamlanan Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri 37 dönümlük alanda inşa ediliyor.

Londra'da yükselen kiralar teknede yaşamı patlattı!

Kanallarda dolaşarak yaşayacağınız bir tekneye dairenizi değişir misiniz? Bu yaşam tarzı Londralı gençler arasında giderek yayılıyor. 24 yaşındaki Matthew Winters iki yıldır Londra'nın en pahalı semtlerinde oturmuş. Ama şimdi bir teknede yaşıyor.

Manisa Turgutlu'ya prestij cadde müjdesi!

Manisa’daki ilçelere prestij caddeleri inşa ederek modern yaşam alanlarına imza atan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, Turgutlu’ya da kazandıracağı caddeler için çalışmalara başladı.

Manisa Kula Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona gelindi!

Kula Belediyesi, engelli vatandaşların sosyal hayatla olan bağlantılarını güçlendirmek ve engelleri aşmaları için inşasına başladığı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona yaklaştı.

manisa Genç Yaşam Sitesi Haberi

manisa Genç Yaşam Sitesi

1975'te Hüseyin Genç tarafından kurulan Genç İnşaat, Ankara ve Manisa'da faaliyetlerine sürdürüyor. 

Babadan oğula aktarılarak gelen bir marka olduklarını söyleyen Hüseyin Genç, "Tescilli bil" markayız. 1943 yılında babamın aldığı takdirname bana devlet işlerinde dürüst iş yapın pusulası oldu" dedi. 19301u yıllarda yol inşaatları ile inşaat sektörüne adım atan Genç inşaat 1975'te sırasıyla Genko İnşaat, HGM Akaryakıt İnşaat şirketi ve 1994'te MaGenç beton santralini devreye soktu. 


Yıldız blok 

Manisa'da inşaat ettikleri Özdamar Sitesi kente ilk siteyi kuran Hüseyin Genç, yeni Manisa alanında Kent Park'm bitişiğinde manzaralı çok katlı sitesiyle de dikkat çekiyor. Hüseyin Genç, "İnşa ettirdiğimiz çevre dostu konutlar ile ilkleri Manisa'ya taşıdık. Manisa -İzmir yolunu, Turgutlu yolu üst yapımını, Akhisar-Maııisa yolunu tamamlayan firmayız. Sıcak asfaltın Ege Bölgesi'ndeki adresiyiz. 250 bin ton asfalt...