19 / 04 / 2024

Genel Gayrimenkul Astera Park adres

Genel Gayrimenkul Astera Park adres

Astera Park ödeme planı dahilinde banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Halkalı Astera Park Evleri konut satış fiyatları 260 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış paneli düzenlendi!

Abdullah Gül Üniversitesi’nde (AGÜ) İnşat Mühendisliği tarafından "Türk Gayrimenkul Sektörüne Genel Bakış" konulu panel gerçekleştirildi. 

Onetime Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onetime Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 170 bin TL sermaye ile bugün Muhanad Aswad ve Abdulsatar Halak ortaklığında kuruldu. 

Metal Gayrimenkul'ün olağanüstü genel kurul toplantısı bugün!

Metal Gayrimenkul'ün 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısı bugün  Arcadium Life'ta yapılıyor. 

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sham Khoja Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 60 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Samer Khoja tarafından kuruldu.

Emasa Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emasa Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile  bugün Nabel Shamma tarafıından kuruldu.

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abir Investment Gayrimenkul İnşaat ve Genel Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Anas Eıdou ve Abır Hamza ortaklığında kuruldu. 

Metal Gayrimenkul'ün 2017 olağanüstü genel kurul toplantı gündemi!

Metal Gayrimenkul A.Ş., KAP'ta 2017 olağanüstü genel kurul toplantısının gündem maddelerini yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 olağanüstü genel kurul toplantısı 7 Aralık'ta!

Metal Gayrimenkul, 2017 yılı olağanüstü genel kurul toplantısının ekli gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak üzere, 7 Aralık 2017 günü Arcadium Life'ta toplanacak. 

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asalah Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zitad Al İbrahim ve Mohammad Ameen Al Jasem ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sall Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Ayob M. A. Rash Ahmeda Rash tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Thervet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thervet Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayfaa Toumouk tarafından kuruldu.

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Business Tower Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mohammad Yaser Hasan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genel Gayrimenkul Astera Park adres Haberi

Genel Gayrimenkul Astera Park adres


2 blok olarak inşa edilen Astera Park Evleri İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirildi. Astera Park ödeme planı bilgilerinden önce Astera Park Evleri hakkında bilgi verelim.


Halkalı Astera Park Evleri Genel Gayrimenkul imzasını taşıyor. Halkalı Astera Park Evleri 112 adet konuttan meydana geliyor. Genel Gayrimenkul Astera Park Evleri satılık 2 oda 1 salon dairelerin hepsi tükendi.


Son dairelerin satışta olduğu Halkalı Astera Park Evleri satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon bulunuyor. Halkalı Astera Park Evleri fiyat listesi 260 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.



Astera Park ödeme planı!


Astera Park ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksit yapılıyor. Halkalı Astera Park Evleri 8 bin 447 metrekare inşaat alanına sahip. Astera Park Evleri'nde açık...