29 / 03 / 2024

Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Baher Azzawı ve Falak Alazzawı ortaklığında kuruldu. 


Al Baher Gayrimenkul Yatırım Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde turizm,tekstil,gıda,kozmetik,saglık,bilisim,iletisim sektörlerindeki her türlü malın ve hizmetin dıs ticareti, ithalatı,ihracatı,alımı,satımı ve pazarlamasını yapmak 2-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,isyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını.....ve anasözleşmesinde yazılı işler


Geri Dön