24 / 04 / 2024

General Electric hisseleri

General Electric hisseleri

Garanti'deki payını 2010' da satan ABD' li GE, enerjideki varlıklarını da vitrine çıkardı. GE, 3 bin MW'lık kurulu gücü bulunan santralları ortağı Gama Holding'e satıyor...

GE’den Türkiye’ye akıllı fabrika yatırımı!

General Electric (GE), Gebze'deki güç transformatörleri fabrikasını akıllı formata dönüştürüyor.

BERGRES Rüzgar Santrali 22 akıllı türbin üretecek!

ABD'li General Electric (GE), Dost Enerji'nin İzmir Bergama yakınlarındaki kurulu gücü 70 megavat olacak BERGRES Rüzgar Santrali için 22 akıllı türbin tedarik edecek.

General Electric Alstom'u satın alacak!

AB Komisyonu, General Electric'in Alstom'u satın almasını şartlı olarak onayladı.AB'den yapılan açıklamada, dünyanın en büyük şirketlerinden GE'nin, Fransız elektrik üretim şirketi Alstom'u satın almasının koşullu olarak onaylandığını bildirdi.

GE Dijital Rüzgar Santrali enerji üretimini yüzde 20 artırıyor!

GE (General Electric), Dijital Rüzgar Santrali teknolojisini duyurdu. Bu teknoloji, bir rüzgar santralinin enerji üretimini yüzde 20’ye kadar artırıyor ve rüzgar endüstrisi için yaklaşık 50 milyar dolarlık bir değer üretilmesine olanak tanıyor.

Mamak General Zeki Doğan Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, General Zeki Doğan Mahallesi 51056 ada 2 sayılı parsele ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

General yeni klima serisini satışa sundu!

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

Mitsubishi Electric’in Back-Up Sistemi asansör kazalarını önleyecek!

Mitsubishi Electric’in kat arasında kalma riski tarih oluyor. Elektrik kesintisi, deprem gibi durumlarda Back-Up Sistemi’nin devreye girmesi ile asansörler en yakın katta duruyor ve yolcuların asansörden tahliyesi sağlanıyor.

Türkiye rüzgarda 17 ülkenin bölgesel merkez üssü olacak!

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

General klima satış ağını genişletecek!

Türkiye'deki varlığını kendi başına yürütme kararı alan Japon klima devi General, ilk olarak satış ağını büyütmeyi planlıyor. Ardından bölgesel üs çalışmalarına başlayacak olan markanın hedefi üretim de yapmak.

Lidoma General Trading İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lidoma General Trading İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de, Amırhosseın Zalaghı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Tekirdağ'da rüzgar santrali yatırımı yapılıyor!

General Electric (GE), rüzgar enerjisi yatırımcısı Türkerler Holding ile Tekirdağ’daki Barbaros Rüzgar Enerjisi Santrali’nde kurulumu yapılmak üzere 4 adet GE 3.2-103 rüzgar türbininin tedariğine ilişkin anlaşma imzaladı.

General Klima, Türkiye'de satış ve hizmet kuracak!

Dünyanın önde gelen klima üreticilerinden General, Türkiye’de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı. General, Türkiye’de de kendi satış ve hizmet ağını kurma kararı aldı.

General, Türkiye'yi merkez üssü yapıyor!

General; Türkiye’de kendi şirketini kurarak özel satış ve hizmet ağını oluşturdu. FG Europe Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Toshiyasu OHNO, “Türkiye hızla gelişen bir pazar, biz de global büyüklüğümüzden aldığımız destekle bölgedeki gücümüzü daha da artıra

General Electric hisseleri Haberi

General Electric hisseleri

Garanti'deki payını 2010'da satan ABD'li GE, enerjideki varlıklarını da vitrine çıkardı. GE, 3 bin MW'lık kurulu gücü bulunan santralları ortağı Gama Holding'e satıyor.


Garanti Bankası'ndaki yüzde 18.6'lık hissesini 2010'da İspanyol BBVA'ya 3.7 milyar dolara satan General Electric (GE), bu kez Türkiye'deki en büyük enerji portföyünü elden çıkarıyor. 2007'de Gama Enerji'nin yüzde 50'lik hissesini satın alarak ortak olan ABD'li dev, sahip olduğu paylarını satıyor. Rekabet Kurumu'na da başvuran General Electric, Gama Enerji ve Gama Enerji İş Geliştirme şirketlerinde sahip olduğu yüzde 50'lik payı Gama Holding'e satmak için görüşmelere başladı. Türkiye'deki dev enerji projelerine imza atan Gama Enerji'nin yatırım ve varlık portföyü 4 milyar dolar seviyesinde. 


3 bin MW'tan fazla 


2007'de GE ile ortak olan Gama Enerji'nin şu anda kurulu gücü 2 bin 22...