25 / 04 / 2024

General Electric hisselerini kime satıyor

General Electric hisselerini kime satıyor

Garanti'deki payını 2010' da satan ABD' li GE, enerjideki varlıklarını da vitrine çıkardı. GE, 3 bin MW'lık kurulu gücü bulunan santralları ortağı Gama Holding'e satıyor...

Kanal İstanbul çimento hisselerini uçurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çılgın proje Kanal İstanbul için yakın zamanda ihale yapacaklarını açıklaması, çimento hisselerini de uçuşa geçitdi.

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Watan General Trading İnşaat Tekstil Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mouaaz Hasan ve Obadah Abdul Rahman ortaklığında kuruldu.

Hamdi Akın: Şirket hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz!

FORBES En Zengin 100 Türk listesinde 25. Sırada yer alan Akfen Holding’in patronu Hamdi Akın, “Biz şirketlerin hisselerini satarak aslında şirketleri ölümsüzleştiriyoruz. Önemli olan çalışanların devamlılığı ve sürekliliği...” dedi…

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A To Z İnternational For General Trading İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Aıman Al Manzaljı tarafından kuruldu. 

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnc For General Trade Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen M Al  Khalıfah tarafından kuruldu. 

Mardın General Tradıng Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mardın General Tradıng Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulsettar Kurt tarafından kuruldu. 

Alliance General Tranding İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alliance General Tranding İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullahi Ali Mohamud, S. Ahmed Sharif Ba Alawı ve Salih Gül ortaklığında kuruldu.

Doğuş İzmir İstinye Park’taki hisselerini Orjin’e devretti!

Doğuş Grubu çok başarılı olan İstanbul’daki ortaklığının hisselerini değil İzmir yatırımına ilişkin hisse devri kararı verdi. Doğuş Grubu yüzde 50 civarındaki hisselerini diğer ortak Orjin Grubu’na verdi. 

Mustafa Latif Topbaş BİM'deki hisselerini sattı!

Mustafa Latif Topbaş BİM'deki hisselerini 2 milyar 737 milyon 496 bin 512 liraya sattı. KAP'a yapılan açıklamada Bim'in yönetiminde ve kontrolünde bir değişiklik olmadığı kaydedildi.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Schneider Electric, bulut tabanlı teknolojileri öneriyor!

Enerji yönetimi ve otomasyonda global bir uzman olan Schneider Electric, çok yerleşkeli zincir tesislerde işlemleri optimize etmek için bulut tabanlı teknolojileri öneriyor.

Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maıar General İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bashar Bozou imzasıyla kuruldu.

General Electric hisselerini kime satıyor Haberi

General Electric hisselerini kime satıyor

Garanti'deki payını 2010'da satan ABD'li GE, enerjideki varlıklarını da vitrine çıkardı. GE, 3 bin MW'lık kurulu gücü bulunan santralları ortağı Gama Holding'e satıyor.


Garanti Bankası'ndaki yüzde 18.6'lık hissesini 2010'da İspanyol BBVA'ya 3.7 milyar dolara satan General Electric (GE), bu kez Türkiye'deki en büyük enerji portföyünü elden çıkarıyor. 2007'de Gama Enerji'nin yüzde 50'lik hissesini satın alarak ortak olan ABD'li dev, sahip olduğu paylarını satıyor. Rekabet Kurumu'na da başvuran General Electric, Gama Enerji ve Gama Enerji İş Geliştirme şirketlerinde sahip olduğu yüzde 50'lik payı Gama Holding'e satmak için görüşmelere başladı. Türkiye'deki dev enerji projelerine imza atan Gama Enerji'nin yatırım ve varlık portföyü 4 milyar dolar seviyesinde. 


3 bin MW'tan fazla 


2007'de GE ile ortak olan Gama Enerji'nin şu anda kurulu gücü 2 bin 22...