24 / 04 / 2024

geneyik polis lojmanları projesi

geneyik polis lojmanları projesi

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..

Emlak Konut GYO Sarıyer polis lojmanları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Sarıyer ilçesindeki 1 adet parsele dair değerleme raporunu yayınladı.

Altındağ'da yeni polis karakolu binası inşa ediliyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından önemli bir yatırım daha hayata geçiriliyor. Belediye, Zübeyde Hanım Mahallesi’nde polis karakolu inşa ediyor.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Lojmanlar nasıl satılacak 2018?

Lojmanlar, Kurumların talebi üzerine satılabiliyor. Peki, lojmanlar nasıl satılacak 2018? Lojman satış işlemleri nasıl yapılacak?

Lojmanları kim satacak?

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğ kapsamında lojmanların satış süreci şekillendi. Peki, lojmanları kim satacak?

Bakıkröy Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy’deki Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi arazisine 2 firma talip oldu...

Lojmanların satış süreci şekillendi!

Kamu lojmanların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin usul ve esasların yer aldığı Milli Emlak Genel Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisine ne yapılacak?

KİPTAŞ’ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, 4 Nisan'da satın aldıkları Etiler Polis Meslek Yüksekokulu'na AVM yapmayacaklarını açıkladı. 

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı!

İBB tarafından bugün satışa çıkarılan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı. Bugün hasılat paylaşımı şeklinde ihale edilen arsa için KİPTAŞ 1 milyar 388 milyon 520 bin TL teklif verdi. Bu rakamın yüzde 52.20'si İBB'ye kalacak...

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Zeytinburnu askeri lojmanlarının yerine Millet Bahçesi geliyor!

TOKİ ile Zeytinburnu Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilecek Millet Bahçesi, bölgede yer alan askeri lojmanların Başakşehir'de inşa edilen yeni konutlara taşınması sonrasında başlayacak. 

Lojmanların satış bedelini bağımsız şirketler belirleyecek!

TBMM’de Kasım ayı sonu kabul edilen Torba Kanun ile lojmanların satışı onaylandı. Lojmanların satışı öncelik oturanlara verilmek suretiyle satılmaları mümkün hale getirildi. 

geneyik polis lojmanları projesi Haberi

geneyik polis lojmanları projesi


Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey ilçesine bağlı Geneyik Köyü sınırları içerisinde proje yapacak. TOKİ Geneyik Polis Lojmanı projesi için bakanlığa başvurmuştu. Bakanlıktan onay çıktı.


TOKİ Geneyik Polis Lojmanı projesi 826 adet daire ve 1 adet ticaret merkezinden oluşuyor. Geneyik Polis Lojmanları projesi 72 bin 409 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje alanının  2 bin 300 metre güneydoğusunda Geneyik Köyü bulunuyor.


20 milyon TL proje bedeline sahip olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları, 11 katlı 21 blok olarak tasarlandı. Bodrum katlar hariç blokların her katında 4 daire olacak. 14 ayda tamamlanması hedeflenen Geneyik Polis Lojmanları'nda konutların oturuma açılması ile kış aylarında ısınma ve mutfak işleri için doğalgaz kullanılacak.



Gülcihan...