25 / 04 / 2024

Geoconsult Holding ZT GMBH

Geoconsult Holding ZT GMBH

Geoconsult Mühendislik Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Geoconsult Holding ZT GMBH tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Levent, Sülün Sokak, No:32'de kuruldu.

Galip Öztürk'ün müebbet hapis cezasına Yargıtay'dan onay!

Metro Holding’in patronu Galip Öztürk’ün 22 yıl önce işlenen bir cinayete ilişkin yargılandığı davada karar çıktı. Yargıtay, ‘cinayetin azmettiricisi’ iddiasıyla müebbet hapis cezası alan Öztürk'ün müebbet hapis cezasının infazının devamına karar verdi.

Kale Endüstri Holding’in İnsan Kaynakları Direktörü Yılmaz Öztürk oldu!

Kale Endüstri Holding'in İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine Yılmaz Öztürk atandı. Öztürk, daha önce Eczacıbaşı Yapı Grubu’nda, Türkiye ve uluslararası organizasyonlardan sorumlu İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevindeydi.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Öztürk Holding'ten Maldivler'e 5 bin konut!

Merkezi Dubai'de yer alan Öztürk Holding, Maldivler'de 800 milyon dolara yeniden inşa edilecek İbrahim Nasr Havalimanı ile 5 bin konutluk bir projeye başladıklarını ifade ediyor.

Astaş Holding, Etiler'de proje hazırlığında!

Sabah gazetesinden Erhan Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Astaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Etiler Belediye Sitesi için bir yılı aşkın bir süredir proje hazırladıklarını söyledi.

Öztürk Holding, Suudi Kraliyet Ailesi'yle kentsel dönüşüm yapacak!

'Dünyanın en büyük 250 müteahhidi' listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi'den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk "Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız" dedi.

Öztürk Holding kentsel dönüşüme ağırlık veriyor!

‘Dünyanın en büyük 250 müteahhidi’ listesine 18. sıradan giren Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi. Öztürk “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Öztürk Holding'den kentsel dönüşüm atağı!

Dünyanın en büyük 250 müteahhidi listesindeki Öztürk Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, Suudi Kraliyet Ailesi’den ortaklık talebi geldiğini söyledi, “Kentsel dönüşümde birlikte çalışacağız” dedi.

Yusuf Öztürk kimdir?

En Büyük 250 Müteahhit listesine hızlı girişi yapan Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk kimdir? Yusuf Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Öztürk, bugün hangi işlere imza atıyor? İşte Öztürk Holding CEO'su Yusuf Öztürk...

Sinpaş Holding'in acı günü: Mürüvvet Öztürk vefat etti!

Sinpaş Holding A.Ş grubunun 41 yıllık Hukuk Müşaviri, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Haluk Öztürk'ün ve Prof. Sevil Öksüz'ün annesi, Mürüvvet Öztürk vefat etti.

Öztürkler Holding turizmde ivme kazanacak!

Daha çok Opet'le bilinen Öztürkler Holding, Regnum Oteli 'yle turizm sektörüne de iddialı bir giriş yaptı.

Geoconsult Holding ZT GMBH Haberi

Geoconsult Holding ZT GMBH

Geoconsult Mühendislik Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi, Geoconsult Holding ZT GMBH tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Geoconsult Mühendislik Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Geoteknik ve tünel inşası yerüstü ve yeraltı inşaatı..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geoconsult Mühendislik Proje ve Danışmanlık Limited Şirketi adres: Levent, Sülün Sokak,...