28 / 03 / 2024

george soros

george soros

İsviçre’nin Davos kasabasından düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) dünyanın ve ekonominin geleceği masaya yatırıldı. Panelde konuşan ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Depremde büyük hasar alan 1.600 yıllık o yapı için kollar sıvandı! Restorasyon çalışmaları resmen başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Diyarbakır'daki 1600 yıllık Saint George Kilisesi, büyük hasar görmesinin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Diyarbakır Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü restorasyon çalışmaları başlattı.

O ünlü isim evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı!

Paparazzilerin ilgisinden bunalan George Clooney, sonunda evini satışa çıkardı. Ünlü isim, 2002 yılında Heinz Ailesi’nden 10 milyon dolara satın aldığı, Como Gölü'ndeki evini tam 107 milyon dolara satışa çıkardı. 

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orıent İnvest İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kıngsley George Magboh tarafından kuruldu.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Dünyaca ünlü isimden altın yatırımcılarına müjde

State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley, altının Fed’den korkacak hiçbir şeyi olmadığını söyledi. Stanley, bunun doğru olduğunu kanıtladığını belirtti.

Altın yatırımcıları bu habere çok sevinecek! Altın bu hafta iki katına çıkabilir...

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediyor. State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley’den yatırımcıları sevindirecek açıklama geldi: Altın iki katına çıkabilir!

Ünlü yatırım bankacısı, Ethereum'un Bitcoin'i geçeceğini duyurdu! Piyasanın hakimi olacak!

George Soros’un 28 milyar dolarlık fonunu yöneten Dawn Fitzpatrick, artan iklim korkularının gerekçe göstererek Ethereum’un Bitcoin’den daha çok talep görme olasılığının arttığını belirtti.

Soros yine ortaya çıkıp bombayı patlattı: Sonun başlangıcı olacak diyerek açıkladı

İsviçre’nin Davos kasabasından düzenlenen Dünya Ekonomi Forumu’nda (WEF) dünyanın ve ekonominin geleceği masaya yatırıldı. Panelde konuşan ABD’li iş insanı ve eski finansçı George Soros, kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Dolarda bu iyi günlerimiz! Resmi iki toplantıda da açıkça söylemişler

Dolardaki yükselişin ne kadar süreceği merak edilirken, ABD'den dikkat çeken bir haber geldi. Kansas City Fed Başkanı Esther George, FED üyelerinin iki toplantıda da 50'şer baz puanlık faiz artışını savunduğunu söyledi.

George ve Amal Clooney'nin evinin yanındaki daire 4,95 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un ünlü ismi George Clooney ve eşi Amal Clooney'nin yaşadığı konutun bitişiğindeki iki yatak odalı ev 4,95 milyon dolara satışa sunuldu.

ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı! 

George Soros, Elon Musk ve Jeff Bezos gibi ABD'li milyarderlere ait gizli kayıtlar ortaya çıktı. Kayıtlara göre ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı. 

French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara malikane aldı!

Bir dönem Khloe Kardashian ile aşk yaşayan French Montana, Hidden Hills'te 8.5 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı. NBA yıldızlarından Paul George'nin eski evi olan mülk, Toskana mimarisiyle modern tarzı birleştiriyor.

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Propoınt Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süvari, George Tounousian ve Saher Abdülkadiroğlu ortaklığında kuruldu.

george soros Haberi

george soros

Dünyanın koronavirüs sürecinden sonra Rusya ukrayna savaşı yüzünden dengesini hala bulamaması yeni bir krizin tetikleyicisi olabilir mi? Davos Ekonomik Forumu'nda bir araya gelen Avrupalı liderler yaşanan gelişmeleri masaya yatırdı. 

Forumda konuşan  Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, Avrupa’nın daha etkili olabilmesi için gücünün farkına varıp iş birliği içerisinde çalışması gerektiğini söyledi.

Lagarde konuşmasında, “Ukrayna’daki savaş hepimize gösterdi ki, birlikte kolektif olarak hareket ettiğimizde ne kadar güçlü ve etkili olduğumuzu (daha öncesinde) bilmiyormuşuz. Para politikasında başkalarıyla müzakerelerde gerçekten şart ve koşulları belirleyebilen devasa bir piyasayı temsil ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Avro Bölgesi’ne ilerleyen dönemde Hırvatistan’ın, Bulgaristan’ın da katılması halinde 21 ülkede aynı para biriminin kullanılacağını belirten Lagarde, “Bu (Avro) dünyadaki ikinci uluslararası para birimi. Evet belki doların özel ayrıcalığına sahip değil ama dünyanın ikinci uluslararası para...