23 / 04 / 2024

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Sercan Karaca tarafından kuruldu.

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fhm Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akgedik ve Murat Geçim ortaklığında kuruldu.

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rei Yapı Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Spor Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Ergen ve Mustafa Ergen ortaklığında kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin gerçekleştirildi. Artı Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kasım Öztürk tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymk Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Yasemin Keyif tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi kuruldu!

Zon Ofis Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt  Limited Şirketi Bakırköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Kadir    Ustaalioğlu tarafından kuruldu.

Harbiye Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nurkan Albayrak, Sedat Asiltürk ve Umut Koç ortaklığında kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Sercan Karaca tarafından kuruldu.


Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1) Genel ve özel amaçlarla bir alanın jeolojik modelinin oluşturulması ve yorumlanmasına yönelik arazi etüdü, değişik amaçlı örnek alımları; petrografik, mineralojik, paleontolojik inceleme ve yorumlama, değişik ölçeklerde jeolojik kesit hazırlanması ve jeoloji haritası üretimi,  2) Genel veya özel amaçlarla fiziksel jeoloji, tektonik, petrografi, sedimantoloji ve stratigrafi, mineraloji, paleontoloji, mühendislik jeolojisi, hidrojeoloji ve jeokimyasal etütler, örnek alımı, jeolojik harita üretimi ve raporlarının hazırlanması, 3) Madenlerin aranması, rezervlerinin belirlenmesi ile işletilmesi kapsamındaki jeolojik etüt, jeolojik modelleme,sondaj ve maden jeolojisi raporlarının hazırlanması, 4) Petrol ve doğalgaz kaynaklarının aranması...