29 / 03 / 2024

Geotürk Mühendislik

Geotürk Mühendislik

Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Sercan Karaca tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Itc Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Itc Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıvello N.V. tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arkan tarafından kuruldu.

Harbiye Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nurkan Albayrak, Sedat Asiltürk ve Umut Koç ortaklığında kuruldu.

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vepica Uluslararası Proje Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Vepıca Grupo Internacıonal Sl tarafından kuruldu.

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirli Güç Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Demirli ve Sevde Dilay Öztürk ortaklığında kuruldu.

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raad Z.Sabeeh Sabeeh tarafından kuruldu.

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Esma Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esma Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Safa Çiloğlu tarafından kuruldu.

Asgen Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgen Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Okudan tarafından kuruldu.

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsay Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün BAkırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Nur Vatan tarafından kuruldu.

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Sistem Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 00 bin TL sermaye bedeli ile İclal Işıl Sağında kuruldu.

Geotürk Mühendislik Haberi

Geotürk Mühendislik


Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de Sercan Karaca tarafından kuruldu.


Geotürk Mühendislik İnşaat Jeofizik Jeoloji Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1) Genel ve özel amaçlarla bir alanın jeolojik modelinin oluşturulması ve yorumlanmasına yönelik arazi etüdü, değişik amaçlı örnek alımları; petrografik, mineralojik, paleontolojik inceleme ve yorumlama, değişik ölçeklerde jeolojik kesit hazırlanması ve jeoloji haritası üretimi,  2) Genel veya özel amaçlarla fiziksel jeoloji, tektonik, petrografi, sedimantoloji ve stratigrafi, mineraloji, paleontoloji, mühendislik jeolojisi, hidrojeoloji ve jeokimyasal etütler, örnek alımı, jeolojik harita üretimi ve raporlarının hazırlanması, 3) Madenlerin aranması, rezervlerinin belirlenmesi ile işletilmesi kapsamındaki jeolojik etüt, jeolojik modelleme,sondaj ve maden jeolojisi raporlarının hazırlanması, 4) Petrol ve doğalgaz kaynaklarının aranması...