23 / 04 / 2024

gerçek rayiç bedel

gerçek rayiç bedel

Gökalp kardeşler, 900 bin lira değeri olan evlerini tapuda 360 bin TL gösterdi. Evi satın aldıkları kişinin bankalara borcu çıktı, banka satış için “Borçlu mal kaçırıyor. Bu satış gerçek değil” iddiasında bulundu. Mahkeme satışı iptal etti ve bankaya da evi icradan satması için yetki verdi.

Tapuda evinizin değerini gerçek değer üzerinden göstermeye dikkat edin!

Alım satım sırasında yapılan bazı hileler de konut tüketicilerini ileride sıkıntıya sokmaktadır. Bu hilelerden biri de emlak vergisine esas belediye rayiç bedeli gerçek bedel farkıdır. Avukat Kadir Kurtuluş konuyu şöyle değerlendirdi...

Rayiç bedel gerçek değer farkı!

Alım satım sırasında yapılan bazı hileler de konut tüketicilerini ileride sıkıntıya sokmaktadır. Bu hilelerden biri de emlak vergisine esas belediye rayiç bedeli gerçek bedel farkıdır. Avukat Kadir Kurtuluş konuyu şöyle değerlendirdi...

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gerçek 4d Çizim Ve Dizayn Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sarsur tarafından kuruldu.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

1 doların gerçek değeri ortaya çıktı! İşte doların asıl ederi...

IIF Eski Başekonomisti, doların gerçek değerini açıklayarak aslında 1 doların asıl değeri bu kadar diyerek rakam verdi.

Merkez Bankası'ndan dolar açıklaması: Bu kadar olacak! Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketinde doların ne kadar olacağını açıkladı. Söylenilenlere inanmayın! Doların geleceği gerçek rakam.

Hatice Kolçak gram altında gerçek rakamı açıkladı! Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, altın fiyatlarındaki gerçek rakamları açıklayarak, kritik bir açıklamada bulundu. Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! 

İkili kur oluşturuldu diyen ekonomist Özgür Demirtaş dolarda gerçek rakamı açıkladı! Gördüklerinizi unutun! Doların gerçek değeri bu...

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Carrefoursa'dan Samsung Galaxy A73`e karşı konulamaz indirim! 1 Nisan şakası gibi ama gerçek! Stoklar tükenmek üzere! 

Carrefoursa'dan havalara uçuran son dakika müjdesi verildi! Dev market, Samsung Galaxy A73'te önemli indirimlere imza attı. İndirimi duyanlar 1 Nisan şakası sandı ancak tamamen gerçek. 

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

İnanılır gibi değil ama gerçek! Depremin tam ortasındaki o ilçede tek bina dahi yıkılmadı! İşte nedeni!

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran depremden sonra çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Deprem bölgesinin tam ortasında yer almasına karşın o ilçe belediyesinde tek bir binanın dahi yıkılmadığı ortaya çıktı. Peki neden ve burası hangi ilçe belediyesi? İşte yanıtlar…

Depremin yıktığı Malatya'da imar affı ile ilgili acı gerçek

Önümüzdeki günlerde Meclis'e gelmesi beklenen İmar Affı ile ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı. Malatya'da son imar affında toplamda 22 bin 329 adet Yapı Kayıt Belgesi düzenlenmiş.

Depremzede 10 ildeki üzücü gerçek! En az deprem sigortası hangi şehirde çıktı?

Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan büyük deprem felaketinin ardından, üzücü bir gerçek daha ortaya çıktı. Depremin vurduğu illerdeki binaların yarısından fazlasının sigortasız olduğu belirlenirken, deprem sigortasının en az olduğu il ise bakın hangisi çıktı?..

gerçek rayiç bedel Haberi

gerçek rayiç bedel

Ülkemizde her gün binlerce gayrimenkul satılıyor. Birçok devir işleminde de daha düşük harç ödemek için, gayrimenkulün değeri düşük gösteriliyor. Bu süreç içerisinde yapılan bir diğer hata da, ödemenin banka arayıcılığıyla ile yapılmasından ise elden yapılması. Bu durum, satıcının işine gelse de ileride satın alınan gayrimenkulün elden gitmesine neden olabiliyor. İki ayrı uluslararası şirkette görev yapan Onur Gökalp (38) ile kardeşi Orçun Gökalp’in (36) yaşadıkları ise bu yola başvuran herkesin başına gelebilir.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Gökalp kardeşler 6 yıl önce Kadıköy Suadiye’de bir daire satın almak istediler. Ev, Konya’da yaşayan iş insanı Önder Ragıp Bağrıaçık’ın adına kayıtlıydı. Dairenin satışına bir emlakçı da aracılık ediyordu. Bağrıaçık Konya’da olduğu için tüm satış görüşmeleri, İstanbul’da yaşayan amca N. Bağrıaçık ve kuzen S. Bağrıaçık...