19 / 04 / 2024

Gerede KYK yurdu

Gerede KYK yurdu

Gerede’de inşaatı devam eden 300 kişilik yeni KYK yurdunda çalışmalar hızlanıyor.

KYK'ya kiralanan bazı yurtlar, 'kira garantili' denilerek satılıyor!

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı bazı yurtların emlak sitelerinde “kira garantili KYK yurdu” denilerek satışa sunulduğu belirlendi. İşte ayrıntılar...

KYK yurdanda bir dilim karpuzun fiyatı dudak uçuklattı

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Taylan Yıldız, Mimar Sinan KYK Yurdu'nda öğrencilere verilen bir dilim karpuzun fiyatını paylaştı.

İzmit’te inşaatta çalışan işçi intihar etti!

İzmit’te yapımı devam eden KYK yurdu  inşaatında çalışan bir işçi, çalıştığı inşaatta kendini asarak yaşamına son verdi…

Gerede’de KYK'nın yurt inşaatı yükseliyor!

Gerede’de inşaatı devam eden 300 kişilik yeni KYK yurdunda çalışmalar hızlanıyor.

ODTÜ Mezunları Birliği'nden yurt inşaatı açıklaması!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Birliği Vakfı'ndan, ODTÜ'de KYK yurdu yapılmasına yönelik plana destek geldi. Vakıf, ''Yurt inşa edilmek istenen alan kesilmek üzere dikilmiş kavak ağaçlarından oluşuyor'' açıklamasında bulundu.

ODTÜ'de yurt projesine öğrencilerden tepki!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi yerleşkesinde yapılması planlanan KYK yurdu projesine karşı çıkan öğrenciler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti.

Kütahya Emet KYK Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde inşaatı süren 25 milyon lira maliyetli 400 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Türkiye'nin en büyük yurt projesi KYK'ya devredildi!

Türkiye'nin tek seferde inşa edilen ve en büyük yurt projesi olan 10 bin kişi kapasitesine sahip Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

Sapanca'daki KYK yurdu yeni yıla yetişemeyecek!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun Sapanca'da inşa ettiği KYK yurdunun yeni eğitim ve öğretim dönemine yetişemeyeceği açıklandı. 

Edremit'e KYK Yurdu müjdesi!

Balıkesir AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit’te KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) Yurdu yapılacağı yönünde müjde verdi. 

Şarkışla öğrenci yurdu açıldı!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında hayata geçirilen Şarkışla öğrenci yurdu hizmete açıldı. 

Konya Sarayönü'ne 500 kişilik KYK yurdu geliyor!

Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından ilçeye kız ve erkek olmak üzere toplam 500 öğrenci kapasiteli iki yurt yapılacağını söyledi.

Gerede KYK yurdu Haberi

Gerede KYK yurdu

Gerede’de yapımı süren 300 kişilik yeni KYK yurdunda çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

Gerede Medya Takip Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dayıoğlu Mahallesi üniversite yerleşkesinde inşaa edilen KYK yurdu tamamlandığında 300 öğrenciye barınma fırsatı sunacak.

300 öğrencinin hizmetine sunulacak yurdun gelişmiş teknoloji ve donatılarla bölgedeki en iyi yurtlardan biri olması planlanıyor. Yurt inşaatı tamamlandığında Gerede Meslek Yüksek Okulu ve 4 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri için en iyi şartlarda, sağlıklı bir ortamda barınmaları için modern bir yurdu bulunacak.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın eğitim alanında seçimlerde söz verdiği yurt projesi devam ediyor. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar; “Söz verdiğimiz projenin hayata geçmesinden de oldukça mutluyuz. Seçimlerde halkımıza ne söz verdiysek sözlerimizin arkasındayız. Halkımızın destekleriyle başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. 300 kişilik öğrenci yurdumuzda çalışmalar...