25 / 04 / 2024

geri ödemesiz yardım

geri ödemesiz yardım

Yardıma muhtaç aileler okula başlayacak çocukları için alacakları masrafların derdine düştü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan çözüm geldi! Toplam 1140 TL destek verilecek! Karşılıksız ve geri ödemesiz eğitim yardımı ile ilgili bütün ayrıntılar...

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Aile Bakanlığı'ndan aile başına geri ödemesiz en düşük 35 bin TL yardım! Başvuru şartları peş peşe belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca verilen devlet destekleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayat koşullarını iyileştirmeyi amaçlayan önemli bir sosyal yardım programını içeriyor. Bu programlardan "Devlet Barınma Yardımı" maddi sorun yaşayanlara geri ödemesiz hibe para desteği veriliyor.

Evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki yıl geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum!

Yeni evlenecekler için 150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki evlilik kredisi başvuruları başladı mı? İki sene geri ödemesiz 150 bin TL evlilik kredisinde son durum...

Dar gelirlere can suyu olacak yardım! Başvuranın hesabına 2 bin 150 TL yatacak!

Dar gelirli vatandaşlara can suyu olacak yardım için geri sayım başladı. Başvuranların hesaplarına 2 bin 150 TL yatırılacak. 

Düğün yapacaklara faizsiz 150 bin TL kredi verilecek! 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı?

Meclisin açılışına kısa süre kala evlilik kredisinin detayları gündeme geldi. Peki, 2 yıl geri ödemesiz evlilik kredisi başvuruları başladı mı? 150 bin TL ödeme planı belli oldu mu? İşte detaylar...

Ev sahibi olmak isteyenlere devletten 300 bin TL yardım müjdesi!

Devlet, barınma ihtiyacı olan ve sosyoekonomik durumu dezavantajlı vatandaşlar için önemli bir adım atarak, Hane Tadilat, Büyük Onarım ve Yapım Programı kapsamında prefabrik ev almak isteyenlere 300.000 TL'ye kadar geri ödemesiz hibe yardımı sağlıyor. 

Çeyiz hazırlığında olanlar müjde! Faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin TL'lik kredi desteği! İşte başvuru detayları...

Evlilik hazırlığında olan vatandaşları sevindirecek haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. Bu kapsamda, evlenecek çiftlere faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin TL'lik kredi desteği sağlanacak.

18 yaşını geçtiysen hemen bu habere bak! Geri ödemesiz 35 bin TL yardım yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yardımlarına son sürat devam ediyor. PTT ve Ziraat Bankası aracılığı ile sağlanan geri ödemesiz 35 bin TL'lik sosyal yardım için başvurular başladı. ayrıntılar haberimizde.

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

Akbank'tan 1 yıl geri ödemesiz kredi kampanyası! Üstelik istediğin zaman ödeme fırsatı!

Akbank, Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olarak kampanyalarda çığır açmaya devam ediyor. Son yıllarda müşterilerin tercihi olan 3 ay, 6 ay ve 12 ay geri ödemesiz kredilere yönelik talepler de artarken, banka müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya devam ediyor.

Anne babalar hemen başvursun! Çocuk başına 1300-1500 TL yardım alabilirsiniz! 

Devlet, yardıma ihtiyacı olan ailelere ve çocuklu annelere yönelik yardım kampanyalarını sürdürmektedir. Bu çerçevede, çocuk sahibi annelere yönelik sevindirici bir haber verildi. Devlet, geri ödemesiz olarak 1500 TL nakit para desteği sağlayarak çocuk parası ödemesine ek bir yardım sunacak.

Kredi almak isteyenlere müjde! 12 ay geri ödemesiz kredi başvurusu başladı! Fırsat bu fırsat!

Üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun gençlere 12 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı. Halkbank’ın ‘Genç Girişimci Kredisi’ adı verdiği kredi imkânıyla genç girişimciler uygun koşullarda kredi çekerek kendi işini kurabilecek.

Böyle yardım görülmedi! Bakanlık, tam 200 bin TL ev onarım desteği veriyor! Geri ödeme yok!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyacı olan vatandaşlara doğalgazdan elektriğe, kira yardımından çocuk parasına çeşitli alanlarda maddi yardımda bulunuyor.  Kötü şartlardaki evini yenilemek isteyen vatandaşlara yapılan destek ise ağızları açık bıraktı. Bakanlık bu taleple gelen ihtiyaç sahibi v

geri ödemesiz yardım Haberi

geri ödemesiz yardım

Okullar açıklmak üzereyken aileleri büyük bir telaş sardı. Yardıma muhtaç aileler okula başlayacak çocukları için alacakları masrafların derdine düştü. Devletin kurum ve kuruluşları, yardıma muhtaç vatandaşları desteklemeye devam ediyor. Bir devlet kurumu olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da Sosyal güvencesi olmayan ve 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi olan ailelere çocuklarının örgün eğitime devam etmesi için devlet desteği sunuyor.

Peki, bu yardımdan kimler faydalanabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? İşte  Karşılıksız ve geri ödemesiz Şartlı Eğitim Yardımı hakkında bütün ayrıntılar...

Başvuru yapan ve koşulları karşılayan herkes hemen yardımdan faydalanabiliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli ve yardıma muhtaç olan vatandaşlarını destekliyor. Çeşitli kalemlerde sosyal yardım ödemeleri gerçekleştirilirken özellikle yardıma muhtaç ailelere çocuklarını okula gönderebilmeleri için ekonomik destek...