27 / 04 / 2024

Gezinin faturası kaç mega projeyle eş değer

Gezinin faturası kaç mega projeyle eş değer

Gezi parkı eylemleriyle başlayan 17-25 Aralık operasyonları ile devam eden Türkiye ekonomisini krize sokma girişimi ve artan terör saldırılarının faturası, hem ekonomiye hem de vatandaşa çıktı.

Faturası yüksek gelenleri bayram ettirecek haber! 1500 TL daha az ödeyeceksiniz! Bu fırsat kaçmaz

Akbank'tan Faturası Yüksek gelen vatandaşlar için bir kampanya başlattı. Muntazam olarak faturalarını ödeyenler için çıkarılmış kampanya belirli bir zaman içinde devam edecektir.  detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Faturası 350 TL'den fazla gelenler hemen başvursun! Doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim yapılacak: Aman son tarihi kaçırmayın

Doğal gaz ve elektrik faturası yüksek gelenlere büyük indirim fırsatı doğdu. Bankalar müşterilerine özel imkanlar sağlarken Yapı Kredi çok konuşulacak çalışmasını başlattı. İşte faturası 350 TL'den fazla gelenlerin başvuru yapabileceği kampanya detayları haberimizde.

Aile Bakanlığı bir açıkladı pir açıkladı! Kimliğini ve faturası kapan hemen 2.500 TL'yi almaya koştu! Aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı bir açıkladı pir açıkladı! Kimliğini ve faturası kapan hemen 2.500 TL'yi almaya koştu... Aman kaçırmayın...

Güncel elektrik faturası nasıl öğrenilir? Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023?

Elektrik faturalarının belli bir ödenme tarihi vardır. Eğer bu süre aşılırsa ne olur? Peki Kaç fatura ödenmezse elektrik kesilir 2023? İşte yanıtlar!

Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun!

Devlet, peş peşe gelen doğalgaz zamlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme vereceğini açıkladı. Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun...

Doğalgaza yüzde 103 zam! Geçen yıl 1.000 TL olan doğalgaz faturası bu yıl kaç lira olacak? Hemen bakın!

Karşılaştırma sitesi encazipcom doğalgaz fiyatlarındaki yükselişi masaya yatırdı. Yaz ve bahar aylarında doğal gaza gelen zamlar, havaların soğuması ve kombilerin yakılmasıyla beraber faturalara yansıyacak. Peki kış aylarında doğalgaz faturası ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

Elektrik faturasının ne kadar geleceğine siz karar verin! İşte yapacaklarınız!

Elektrik faturasının kaç TL olacağına siz karar verebilirsiniz. Yapılan zamlardan sonra faturaların yüklü gelmemesi elinizde. İşte merak edilen detaylar!

Doğal gaz ve elektrik faturasını devlet desteği ile ödeyin! Başvuru tarihlerini kaçırmayın! Şimdi tam sırası

Devlet, yeni bir sosyal yardım paketi gerçekleştirdi. Doğalgaz ve elektrik faturası desteği çoğalacak, faydalanan kişi sayısı da yükselecek. Çocuklara nakit eğitim desteği de olacak. İşte detaylar…

Zamlar faturaya nasıl yansıyacak? Bu yıl doğal gaza kaç para ödeyeceksiniz?

BOTAŞ'ın yaptığı zamlar sonrasında yapılan hesaplamaya göre geçen yıl bin lira olan doğal gaz faturası bu yıl kaç lira olacak?

Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir?

Elektrik faturalarındaki yüksek zamların ardından vatandaşlar çareyi elektrik faturası yardımında buldular. Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir? gibi soruların yanıtları bu ödenekten yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Elektrik faturasındaki kayıp-kaçak bedellerini almak mümkün mü?

Son zamanlarda vatandaşların fazlasıyla şikayetçi olduğu elektrik faturalarındaki zamlar ve tüketiciden "kayıp-kaçak", "dağıtım bedeli", "perakende satış hizmeti bedeli" olarak alınan birçok ücret kaleminin alınması gündemi oldukça meşgul etmektedir.

Katarlı Şeyh Thani oteline gelen elektrik faturasına itiraz etti!

Marmaris'teki beş yıldızlı oteline gelen elektrik faturasına itiraz eden Katarlı Şeyh Thani, davayı kazandı. Şeyh, 3 yıl geriye dönük olarak 248 bin 400 lira kayıp kaçak bedelini aldı

Gezinin faturası kaç mega projeyle eş değer Haberi

Gezinin faturası kaç mega projeyle eş değer

Gezi ile başlayan son 3 yılda yaşananların ekonomiye faturası, pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı törenle son tabliyesi konarak İstanbul boğazını üçüncü kez birleştiren Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü başta olmak üzere mega projelerin neredeyse hepsinin toplamına eşit.


Ekonomi yönetiminin hesaplamalarına göre 17 ve 25 Aralık darbe girişiminin döviz, borsa, ihracat, yatırım, enflasyon, yüksek faiz ve borçlanma maliyetine toplam olumsuz etkisi 120 milyar doları buluyor. Gezi parkı eylemlerinin piyasalar başta olmak üzere ülke ekonomisine verdiği zarar 50 milyar dolara yaklaşıyor.


HER KESİMİ VURDU

Son yaşanan terör olaylarının bilançosu ise netlik kazanıyor. Sadece Sur, Cizre, Silopi, İdil gibi yerleşim yerlerinde imara verilen zararın bilançosu 15 milyar TL. (5 milyar dolar).


Terörün yatırım, komşu ülkelere ihracat, kamu harcamalarının yanı sıra Kobani...