29 / 03 / 2024

gıda yardımı kimlere verilir

gıda yardımı kimlere verilir

İstanbul Valisi Yerlikaya, "65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 50 bin vatandaşımıza, 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız." dedi.

Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanı geçiyor: Dünyada fiyatlar normalleşti!

İş insanı Volkon Okçu,  resmi X sosyal medya hesabından, Türkiye'de barınma ve gıda felaketine müdahale etme zamanının geldiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte Okçu'nun o açıklaması ve gelen yorumlar...

İhtiyacı olanlara burs ve gıda yardımı yapılacak! İşte detaylar!

Türkiye'de, düşük gelirli ailelere yönelik çeşitli sosyal yardım programları bulunmaktadır. Bu programlar, gıda, nakit para, erzak, burs ve maaş gibi farklı destekler sunarak ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlamaktadır. Bu sosyal yardımlar VGM tarafından sağlanmaktadır.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi: İhtiyaç sahiplerine barınma ve gıda yardımı!

3294 sayılı Kanun çerçevesinde yürütülen 'BARINMA - GIDA' programı kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin gıda temel ihtiyaçları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından karşılanıyor. 

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da 16 bin 466 depremzedeye kira yardımı yapılıyor!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde evleri hasar gören 2 bin 387 depremzedeye geçici konaklama imkanı sunulurken, 16 bin 466 depremzedeye ise kira yardımı yapılıyor.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Bakanlıktan peş peşe destek yardımları yapılıyor! Şimdi de gıda yardımı geldi

konomik zorluklarla mücadele eden kişilere yapılacak olan bu yardım toplumun bir çok kesimi tarafından detayları merak  ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile sağlanan bu yardım için gerekn şartlar haberimizde. İşte detaylar.

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

Yapılan gıda yardımı nasıl alınır? Gıda yardımı için nereden başvuru yapılır?

Devlet tarafından sunulan desteklerden biri olan gıda yardımı, önemli bir fayda sağlıyor. Bu yardım Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanmış olup başvuru yaparak alınmaktadır. Özellikle maddi yardıma ihtiyacı olan aileler için gıda yardımı önemlidir. 

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapmaya devam ederken yeni bir destek ödemesi bilgisi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 700 TL gıda yardımı yapacağını duyurdu.

gıda yardımı kimlere verilir Haberi

gıda yardımı kimlere verilir

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 50 bin vatandaşa, 6 hafta boyunca gıda yardımında bulunacağını aktardı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Valisi Yerlikaya, "65 yaş ve üstü maddi durumu iyi olmayan yaklaşık 50 bin vatandaşımıza, 6 hafta boyunca gıda kolisi ulaştıracağız." ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, şöyle devam etti: "22 Mart'tan bugüne Vefa çalışmaları kapsamında İstanbul genelinde toplam 39 bin 614 vatandaşın çağrısına cevap...