25 / 04 / 2024

Giovane Gentile mağazaları

Giovane Gentile mağazaları

Giovane Gentile de sonbahar kış sezonunu Ağustos ayı itibariyle tüketicileriyle buluşturdu. Firmanın Genel Müdürü Zaur Samedov, “5 yılda 65 mağaza' hedefimizi koruyoruz'' diye konuştu.

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

İtalyan Giovane Gentile'dan Rusya'ya 19 mağaza

İtalyan Giovane Gentile markasını alan iki Türk ortak, markaya yaptıkları yatırım ile mağaza sayısını Rusya'da 19'a çıkardı

Giovane Gentile 5 yılda 65 mağaza açacak!

Giovane Gentile de sonbahar kış sezonunu Ağustos ayı itibariyle tüketicileriyle buluşturdu. Firmanın Genel Müdürü Zaur Samedov, “5 yılda 65 mağaza' hedefimizi koruyoruz'' diye konuştu.

Giovane Gentile yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı!

Dünyada yaşanan pandemi sürecine rağmen, Giovane Gentile, yurtdışındaki 27. mağazasını hizmete açtı...

Giovane Gentile franchise atağında!

Erkek giyim markası Giovane Gentile, bu yılın sonuna kadar Türkiye'de dört franchise mağaza daha açacak. Mağazaların yatırım bedellerinin 24-36 ay arasında geri alınabileceği ifade ediliyor. İşinin başında durabilecek girişimciler tercih ediliyor.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Giovane Gentile mağazaları Haberi

Giovane Gentile mağazaları

Hazır giyim firmaları kış sezonuna hızlı girdi. Sezonu ağustos itibariyle açan birçok firmanın satışları sonbaharın neredeyse yaşanmayıp havaların bir anda soğumasıyla birlikte artmaya başladı. Buna yılbaşı alışverişlerinin erkene alınmasının da eklenmesiyle satışlar hızla arttı. Özellikle online kanallarda yükselen satış grafiği, bu sezonun da parlak geçeceğini gösteriyor. Mağaza zinciri sahibi hazır giyim firmalarının yetkilileri, eve kapanmanın artmasına rağmen bu sezonki satışların geçen yılki seviyeleri rahatlıkla yakalayacağını söylüyor.

Para'dan Özbey Men'in haberine göre;  ünlü markaların sonbahar kış sezonu için hazırladıkları koleksiyonlar da oldukça zengin. Evden çalışmanın arttığı bu dönemde koleksiyonlarında rahat giyilebilecek ürünlere daha fazla ağırlık veren markalar, tüketicilere yüzlerce farklı model ürün sunuyor. Bu sezon ultra hafif montlardan itici özelliği sayesinde leke tutmayan, kırışmama ile de kolaylık sunan takım elbiselere ve su...