26 / 04 / 2024

Giovane Gentile 5 yılda 65 mağaza açacak!

Giovane Gentile 5 yılda 65 mağaza açacak!

Giovane Gentile de sonbahar kış sezonunu Ağustos ayı itibariyle tüketicileriyle buluşturdu. Firmanın Genel Müdürü Zaur Samedov, “5 yılda 65 mağaza' hedefimizi koruyoruz'' diye konuştu.



Hazır giyim firmaları kış sezonuna hızlı girdi. Sezonu ağustos itibariyle açan birçok firmanın satışları sonbaharın neredeyse yaşanmayıp havaların bir anda soğumasıyla birlikte artmaya başladı. Buna yılbaşı alışverişlerinin erkene alınmasının da eklenmesiyle satışlar hızla arttı. Özellikle online kanallarda yükselen satış grafiği, bu sezonun da parlak geçeceğini gösteriyor. Mağaza zinciri sahibi hazır giyim firmalarının yetkilileri, eve kapanmanın artmasına rağmen bu sezonki satışların geçen yılki seviyeleri rahatlıkla yakalayacağını söylüyor.

Para'dan Özbey Men'in haberine göre;  ünlü markaların sonbahar kış sezonu için hazırladıkları koleksiyonlar da oldukça zengin. Evden çalışmanın arttığı bu dönemde koleksiyonlarında rahat giyilebilecek ürünlere daha fazla ağırlık veren markalar, tüketicilere yüzlerce farklı model ürün sunuyor. Bu sezon ultra hafif montlardan itici özelliği sayesinde leke tutmayan, kırışmama ile de kolaylık sunan takım elbiselere ve su itici kumaşlardan üretilen paltolara kadar inovatif dikkat çekiyor.

Giovane Gentile 5 yılda 65 mağaza açacak!

MAĞAZA AÇILIŞLARINA YOĞUNLAŞTI

Giovane Gentile de sonbahar kış sezonunu Ağustos ayı itibariyle tüketicileriyle buluşturdu. Bu sezon da inovatif tasarımlara yer veren firma laboratuvar testleri sonucu anti-bakteriyel ürünleri de koleksiyonuna entegre etti. Firmanın bu sezonki koleksiyonunda ipli pantolon grubu ön plana çıkıyor. Yün ve kaşmirin yumuşak dokusuyla tasarlanan palto modelleri de revaçta. Camel, siyah, antrasit, gri ve lacivert gibi business stilin ana renkleriyle harmanlanan palto koleksiyonunda renk skalası oldukça geniş.

Giovane Gentile 5 yılda 65 mağaza açacak!

Firmanın Genel Müdürü Zaur Samedov, şunları söylüyor: “Bu sezonda pandeminin etkilerini geride bırakarak daha dinamik bir sürece gireceğimizi öngörüyoruz. Yılbaşı alışverişleri sektöre canlılık katacak. Her ne kadar açılışlardan ziyade, kapanışların ‘in' olduğu bir dönemi yaşıyor olsak da pandemi koşullarına rağmen “5 yılda 65 mağaza' hedefimizi koruyoruz. 2020 Nisan'da Arnavutluk’un başkenti Tiran'da ikinci mağazamızı, mayısta Azerbaycan Bakü'de flagship mağazamızı, ekimde Diyarbakır Cadde 75'teki mağazamızı açtık. Irak Erbil'deki ikinci mağazamızı sezon bitmeden, Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'deki mağazamızı kasım sonunda, Rusya Çeçenistan'ın başkenti Grozny'deki mağazamızı ise Mart 2021'de faaliyete geçireceğiz. Bu süreçte markamızın özündeki butik anlayışı ön planda tutarak mağazalarımızı müşterilerimizin kendilerini özel hissedecekleri, güvenli bir şekilde servis alacakları, bağımsız bölümle /VIP odalar barındıran yenilenmiş bir konseptle hayata geçiriyoruz."


Geri Dön