19 / 04 / 2024

giresun boş depo

giresun boş depo

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun Bulancak'ta yer alan deposunu kiraya verdi...

Süleyman Soylu: Giresun'da kayan köyler var!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun Dereli'de çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Kayan köyler var. Suyun getirdiği ve zeminini sarstığı kayan köyler var, orada boşalttığımız evler var. Özellikle derenin etrafını açabilmek için son derece kararlı bir yıkım gösteriliyor ve buradaki binalar y

Giresun’da evlerini boşaltanlara kira desteği!

Giresun’da sağanak sonucu 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri siliniyor. Selin vurduğu köylerdeki hasar alan evlerini boşaltanlar, güvenli yerlerde sağlanan kira desteği ile yeni yaşamlarını kuruyor.

Giresun'da inşaat temelinde heyelan! Evler boşaltıldı!

Giresun'da temelinde heyelan meydana gelen inşaatın yanında bulunan 3 katlı apartman ve tek katlı ev tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Giresun'daki 70 yıllık okulda tepki çeken dönüşüm!

Giresun'da 1947 yılında inşa edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin binasında tepki çeken dönüşüm başladı. Müze olacak diye boşaltılan bina, imam hatip lisesine çevrildi.

Ordu-Giresun Havaalanı'nda dolgu çalışması başladı!

Denize dolgu yöntemiyle yapılan Avrupa’da tek, dünyada üçüncü olma özelliğine sahip Ordu-Giresun Havalimanının doğu kısmının deniz ve kara arasındaki boşluğun doldurulma çalışmalarına başlandı.

Giresun Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi mühürlenecek!

Yapımı tamamlanan Giresun’un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi sınırları içerisindeki Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi’nin Ordu Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla mühürleneceği bildirildi.

Giresun Çanakçı'da heyelan tehlikesi nedeniyle 20 ev boşaltıldı!

Giresun Çanakçı'da yüksek kesimlerde yer alan Düzköy’de karların hızlı bir şekilde erimesi ile birlikte heyelanlar baş gösterdi. Heyelanlar sonrasında 5 ev toprak altında kalırken, heyelan tehlikesini nedeniyle ise 20 ev boşaltıldı.

Giresun'da heyelan nedeniyle 6 katlı bina boşaltıldı!

Giresun'da, bir inşaatın temelinde yaşanan heyelan nedeniyle yakındaki 6 katlı 24 daireli apartmanın sakinleri, tedbir amacıyla tahliye edildi. Bölgede AFAD ve belediye ekipleri incelemelerde bulundu.

Reysaş GYO Giresun'daki gayrimenkulünü kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun Bulancak Pazarsuyu Köyü'nde yer alan kagir bina, 4 depo ve arsayı 2 yıllığına 708 bin TL gelirle kiraya verdi.

1929 yılında Boğaziçi harap oluyormuş!

1929 yılında Boğaziçi, ihmal ve bakımsızlıktan harap olmaktaymış. Ortaköy ve Beylerbeyi rıhtımları bakımsız haldeymiş. Tarihi büyük yalılar para etmediğinden yıkılarak enkazı satılıyormuş, ayakta duran yalılar ise depo olarak kullanılıyormuş.

Giresun'da bir öğrenci yurdunda yangın çıktı!

Giresun'da bu gece bir iş hanının kullanmayan asansör boşluğunda yangın meydana geldi. İş hanında bulunan öğrenci yurdunda ki öğrenciler yoğun dumandan etkilenerek kendilerini dışarı atarak olası bir zehirlenmeden kurtuldular...

Reysaş GYO Giresun Depo Binaları ve arsasının değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Giresun Tirebolu'daki Depo Binaları ve arsasının değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul'un Avrupa yakasında arsa veya depo binası aranıyor!

İstanbul'un Kağıthane, Kemerburgaz, Arnavutköy, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Avcılar ve Sarıyer ilçelerinde boş arsa veya depo binası aranıyor

giresun boş depo Haberi

giresun boş depo

Reysaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:Şirketimiz portföyünde yer alan Giresun İli Bulancak İlçesi Pazarsuyu Köyü, 1 Pafta 282 Ada 31 Parsel üzerindeki kargir idare binası,4 adet depo ve arsa Progıda Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.'ye 6 aylığına kiraya verilmiştir.


Kiraya verilen depodan 6 ayda 156.000-TL+KDV gelir elde edilecektir.


Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine...