25 / 04 / 2024

Giresun Eğribel Tünelinin inşaatında son durum

Giresun Eğribel Tünelinin inşaatında son durum

Giresun'da yapımına başlanan ve 5 bin 909 metre uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun tünelleri arasında yer alacak Eğribel Tüneli, yaklaşık 5 dakikada karasal iklimden Karadeniz iklimine geçişi sağlayacak.

Eğribel Tüneli 2022 yılında tamamlanacak!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar devlet yolu üzerinde yapımı süren Eğribel Tüneli'nin 2022 yılında tamamlanması planalnıyor.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Hotelya'nın dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı!

Dünyanın birçok ülkesinde beş yıldızlı otellere hizmet veren Hotelya, şimdi de Marriott Grubu bünyesindeki The Luxury Collection markasının Reges Çeşme projesine, fit-out işlerini üstlenen More Contract’ın çözüm ortağı oldu. Bu durumda Hotelya’nın tüm dünyadaki toplam proje sayısı 700’e ulaştı.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

Eğribel Tüneli'nde ikmal inşaatına başlandı!

Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin, 2021 yılı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Yeni Gimat GYO'nun Panora GYO sermayesindeki payı yüzde 4,94'e düştü!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesindeki payı 29 Kasım 2019 tarihi itibarıyla yüzde 4,94'e düştü...

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu denetimi görüşüldü!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Türkiye Varlık Fonu ve Türkiye Varlık Fonu Bünyesinde Kurulan Alt Fonların Mali Tabloları ve Faaliyetleri Hakkındaki Denetim ve İnceleme Raporları görüşüldü.

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

İcra dairelerinin sayısı rekor artışla 900’e ulaştı!

Yurttaşların borcu her geçen gün artınca, yurt çapındaki icra dairelerinin sayısı da rekor artışla 900’e ulaştı.

EmlakBank ilk yarıda 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

EmlakBank Genel Müdürü Deniz Aksu, "İlk yarı itibarıyla 4,6 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştık. Üstelik bunu sadece tek şube ile yaptık" dedi...

E-Dağıtım Sistemi’yle 6 ayda 15 bin 900 ruhsat denetlendi!

‘e-Dağıtım Sistemi’yle altı ayda 15 bin 900 ruhsatın denetlendiğini söyleyen Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin “Denetim firmaları, yazılım sistemi tarafından belirleniyor. Hiçbir firma kendisine gelecek işi önceden bilme şansına sahip değil” şeklinde konuştu.

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Eğribel Tüneli'nde son 95 metre!

Giresun'un 82 yıllık hayali olan  Eğribel Tüneli'nde sona gelindi. Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerini birbirine bağlayacak tünel, Türkiye'nin en uzun 3'üncü çift tüplü tüneli olacak.

Giresun Eğribel Tünelinin inşaatında son durum Haberi

Giresun Eğribel Tünelinin inşaatında son durum

Giresun'da yapımına bir süre önce başlanan ve 5 bin 909 metre uzunluğuyla Türkiye'nin en uzun tünelleri arasında yer alacak Eğribel Tüneli, hem iki bölgenin geçiş kapısı olacak hem de yolu kullananlara iki farklı iklimi 5 dakika içinde yaşatacak.


Dereli ile Şebinkarahisar ilçeleri arasında yapılan, 2 bin 200 metre rakımlı Eğribel geçidini devre dışı bırakacak tünel, iklimler arası geçiş noktasında yer alıyor. Tünelin bir ucunda Karadeniz'in yeşil çayırları ve ormanları yer alırken, diğer ucunda ise karasal iklimin bozkırları bulunuyor.


Tünel, bu yönüyle, seyahat edenlerin 5 dakikada bozkırdan yeşile, yeşilden bozkıra geçişini sağlıyor.


Giresun Valisi Hasan Karahan, yaptığı açıklamada, Eğribel Tüneli'nin çift tüplü olarak 5 bin 909 metre uzunluğunda olduğunu söyledi.


Giresun'un iç bölgelerine ve Sivas'a ulaşımın Eğribel Tüneli üzerinden gerçekleşeceğini ifade eden Karahan, projenin...