26 / 04 / 2024

Giresun güce başvuruları

Giresun güce başvuruları

Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu 22 Ağustos'ta başlayacak. Projede ev fiyatları 83 bin 337 TL'den başlıyor.

Giresun Güce TOKİ başvuru dönemi!

Giresun Güce TOKİ başvuru dönemi bitti sözleşme tarihi 11 Temmuz'da başlayacak. Ödemelerin 240 aya varan vade sağlanan projede toplam 104 adet daire satışa çıkarıldı.

EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? e-Devlet EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılanların (EYT) gündeminde başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı var. Peki, EYT başvurusu nereden, nasıl yapılır? EYT başvuruları nasıl olacak? İşte başvuru ekranı...

Bekçi alımları için başvurular resmen başladı! Tam 10 bin 920 TL maaşla bekçi olma fırsatı! Hemen online olarak başvurun

İş arayan binlerce kişi bekçi alımı ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Bekçi alımları ile ilgili olarak verilen detaylara göre, başvurular resmen başladı. Hemen bu ilana bakın...

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor? Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve Kahramanmaraş Göksun fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı?

Düşük faizli konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından gözler başvuruların başlayacağı tarihe çevrildi. Peki, 0.99 konut kredisi şartları nedir? 0.99 konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

100 bin TL'lik faizsiz kredi için bugün son gün! Başvurular E- Devlet'ten yapılacak

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından verilen 100 bin TL'lik faizsiz destek kredisi için bugün son gün. Başvurular e devlet üzerinden alınacak.

Giresun'daki yapı kayıt belgesi başvuruları meclis gündeminde!

Giresun'da yapı kayıt belgesi almak için yapılan başvurular TBMM gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları bugün sona eriyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibi yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular bugün sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları için son 3 gün!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi yapılandırmasında son 3 gün. Başvurular 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Güce orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 5 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci son 5 gün. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona eriyor. 

Giresun güce başvuruları Haberi

Giresun güce başvuruları

Peşinatların 10 bin liradan başladığı projede başvur işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Güce Şubesi olacak. 


Konutların kurasız, açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 83 bin 337 TL ile 140 bin 219 TL arasında değişiyor. Projede taksitler 278 liradan başlıyor.


3+1'ler için yüzde 10 peşinde kalanı 120 ay taksit, yüzde 15 peşinde kalanı 156 ay taksit ta da yüzde 20 peşinde kalanı 180 ay taksit sağlanan projede 2+1'ler için yüzde 12 peşinde 180 ay taksit, yüzde 15 peşinde 216 ay taksit ya da yüzde 20 peşinde 240 ay boyunca taksitlendiriliyor.


Giresun Güce TOKİ Konutları başvurusu 22 Ağustos – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında kabul edilecek. Başvurular ilgili bankanın sadece Güce Şubesi tarafından yürütülecek.


Satış duyurusu için