19 / 04 / 2024

Giresun toki merkez evleri satılık

Giresun toki merkez evleri satılık

287 adet dairenin bulunduğu projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. İşte Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuruları...

O ilde 6 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun ili, Merkez ilçesi, Aksu Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor...

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Giresun Merkez’de 1.091 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Giresun Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Giresun Merkez'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 2 Ağustos'ta!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ilçesi, Teyyaredüzü Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. İşte fiyat ve ayrıntılar...

TOKİ Giresun Aksu alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu alt gelir grubu projesinde yer alan 30 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Giresun'da 41.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ve Bulancak ilçelerinde yer alan 8 gayrimenkulü 41 milyon 370 bin TL'ye satıyor...

TOKİ Giresun Çaldağ projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Giresun'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Giresun İli Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi (Çotanak İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası ve Doğankent İlçesi 12 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

Giresun toki merkez evleri satılık Haberi

Giresun toki merkez evleri satılık

Başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve daireler açık satış yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Temerküz Şube Giresun Şubesi olacak.


Ödeme planında 108 ay vadelendirmede yüzde 10 peşin ödeme, 120 ay vadede yüzde 15 peşinat, 144 ay vadelendirmede ise yüzde 25 peşinat uygulanırken, yüzde 10 indirimli fiyat için yüzde 40 peşinat kalanı 24 ay vade ile ödenebiliyor.


Fiyatların 153 bin 996 TL ile 251 bin 862 TL arasında değiştiği projede peşin ödemeler 15 bin 399 TL'den, taksit ödemeleri 802 TL'den başlıyor.


Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuruları 22 Eylül - 30 Aralık 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. Projede toplamda 287 adet daire satışa çıkarıldı.



Satış duyurusu için