25 / 04 / 2024

Giresun Üniversitesi Kariyer Günleri

Giresun Üniversitesi Kariyer Günleri

Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, gençlerle bir araya gelerek gençlere bilgi birikimlerini aktardı.

TOKİ Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı için ihale!

Giresun Üniversitesi Morfoloji Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Beton kalitesinin yüksek olması yapı güvenliğini artırıyor!

Sektör temsilcilerinin oluşturduğu Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) ve Giresun Üniversitesi iş birliğinde, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri” gerçekleştirildi...

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulamaları Semineri yapıldı!

Silindirle Sıkıştırılmış Beton Yol (SSB) Uygulamaları Semineri” 30 Ekim 2018 Salı günü Giresun Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. Seminer Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) tarafından düzenlendi.

Giresun'a onkoloji sağlık köyü inşa edilecek!

Giresun Üniversitesi tarafından, kanser hastalarına doğayla iç içe sağlık hizmeti verecek bir "onkoloji sağlık köyü" yapılacak.

Kırklareli Üniversitesi'nde ''İnşaat sektöründe kariyer yapmak'' semineri!

Kırklareli Üniversitesi öğrencileri tarafından öğrencilerin iş dünyası ile tanışmaları, inşaat sektöründe farklı alanlar hakkında bilgi almaları ve kariyer hayatlarına yön vermeleri amacıyla ''İnşaat sektöründe kariyer yapmak'' konulu seminer düzenlendi.

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi ek binaları yapım ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi, Tıp Fakültesi Morfoloji binası, konferans salonu ve ek binaların inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Giresun Üniversitesi Sağlık Birimleri Fakültesi ihalesi 29 Mart'ta!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Birimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO inşaatları ile altyapı ve çevre düzenelemesi işi yapım işi ihalesi 29 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Giresun Üniversitesi irtifa hakkı tesis ihalesi 11 Ağustos'ta!

Giresun Üniversitesi, Gaziler Mahallesi'nde öğrenci yurdu yapmak üzere irtifa hakkı tesisini ihale edecek. Söz konuu ihale 11 Ağustos 2015 Salı günü saat: 14.00'de gerçekleşecek.

İAÜ Kariyer Fuarı'nda öğrencilere iş fırsatları sunuldu!

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin her yıl düzenlediği "İAÜ Kariyer Fuarı" nın 9.'su Florya Yerleşkesi'nde yapıldı.

TOKİ Giresun Tıp Fakültesi binası hizmet alımı işi ihalesi bugün!

TOKİ Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri MYO Uygulama Projeleri, Mahal Listeleri, Teknik Şartnameleri, Metraj ve Keşiflerinin Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı ihalesi bugün yapılaca

Bayburt Üniversitesi kentsel dönüşüm konferansı düzenledi!

Bayburt Üniversitesi Kariyer ve Toplumsal Bilinç Kulübü, “Kentsel Dönüşüm” konferansı düzenledi. “Kentsel Dönüşüm” konferansı kulüp başkanının açılış konuşmasıyla başladı. Konferans, soru cevap bölümüyle devam etti...

Giresun Üniversitesi Kariyer Günleri Haberi

Giresun Üniversitesi Kariyer Günleri


Ceylan İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Giresun Üniversitesi VI. Kariyer Günleri kapsamında gençlerle bir araya geldi. Gençlere 35 yıllık bilgi birikimini aktaran Ceylan, “Ceylan İnşaat olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı tutkuyla insanların mutlu ve huzurlu yaşayacakları yaşam alanları geliştirmeye devam ediyor, bunun için ‘Önce İnsan’ prensibiyle tüm iş süreçlerimizi yönetiyoruz” dedi. 

Muammer Ceylan: Geleceğin iş insanlarını önemsiyoruz

İş Dünyası Konuşuyor adlı panel kapsamında geleceğin iş insanlarına seslenen Muammer Ceylan, 35 yıllık tecrübesinde edindiğini deneyimleri gençlerle paylaştı. Ceylan İnşaat’ın önce insana hizmet ettiğinin altını çizen Muammer Ceylan, “Biz Ceylan İnşaat olarak, geleceğimizi emanet edeceğimiz siz genç beyinleri yani geleceğimizin iş insanlarını çok önemsiyoruz. Bilgiye dayalı yenilikçilik ve üretkenlik kapasitesinin tetiklenmesi ve buna bağlı bir ekonomik refahın da...