25 / 04 / 2024

Gizia fabrika yatırımları

Gizia fabrika yatırımları

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu yaptığı açıklamada, Abdi İpekçi Caddesi'nde yeni bir mağaza açtıklarını söyledi.

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

Gayrimenkul yatırım fonları, fabrika yatırımlarına kaynak sağlayacak!

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK), ‘gayrimenkul yatırım fonlarının’ kurulmasını sağlayan yönetmeliği, ülke genelinde yeni fabrika yatırımlarının büyük bölümünün ‘inşaat ve gayrimenkul sektörü’ tarafından fonlanmasını sağlayacak.

Hekim Yapı fabrika yatırımına odaklandı!

Hekim Yapı Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, 2015 yılında metal kiremit ve diğer çelik yapı parçaları üretimleri ile diğer üretimlerde yardımcı montaj elemanlarını üretecek fabrika yatırımlarının faaliyete geçtiğini iletti.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları yüzde 37 yükseldi!

Türkiye’deki konut, arsa ve fabrika gibi gayrimenkullerde yabancı yatırımları % 37 yükseldi. Bu rağbetle yabancı başına ortalama 232 metrekare düşerken, alım yapanlar 7 bin kişi daha arttı. İlk sıraları ise S.Arabistan, İngiltere, Kuveyt ve Almanya aldı.

Güler Demir Doğrama, fabrika yatırımı yapacak!

Yeni yatırımların devreye alınmasıyla birlikte üretim kapasitesini yüzde 50 artıran Güler Demir Doğrama, 2013 yılını yüzde 50 büyüme ile kapattı. 2014 yılı için de yüzde 15 büyüme hedefleyen firma, fabrika yatırımına hazırlanıyor.

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Özyurtlar Emlak Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Emlak Yatırımları İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Kemal Özcan ve Fikri Yurtseven ortaklığıyla kuruldu...

Recep Altepe Bursa'nın turizm potansiyeli ve yatırımları anlattı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türk Hava Yolları’nın Türkiye’deki kış turizminin tanıtılması amacıyla düzenlendiği etkinliğe katılan Ortadoğulu gazetecilere, Bursa’nın turizm potansiyeli ve bu alanda yapılan yatırımları anlattı

Yedi Yeşil Yol Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Yedi Yeşil Yol Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Muhammet Şuheyp, Aydın Razaki ve Erol Ayar ortaklığıyla kuruldu...

Gizia fabrika yatırımları Haberi

Gizia fabrika yatırımları

GIZIA’NIN patronu İsmail Kutlu, hazır giyim sektörüne Kapalıçarşı'da adım atmış bir iş insanı. Tekstil sektörüne 1935'te manifaturacı olarak başlayan bir aileden geliyor.  Para'da yer alan habere göre, ismini Mısır piramitlerinin bulunduğu şehirden alan Gizia’yı 2005'te kurdu. Şu anda 15'i yurtdışında olmak üzere 45 mağazası var. Son dönemde Türkiye'nin hazır giyim tasarımcılarını aynı çatı altında topladığı ikinci bir girişimiyle dikkat çekiyor. Gizia Gate isimli bu mağazada birçok ünlü tasarimcinin yanı sıra genç tasarımcıların ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bu yeni girişimini yurtdışına da taşima planları yapıyor. Ayrıca pandemi döneminin sona ermemesine rağmen bugünlerde yeni bir yatırım planı da yapıyor. Yaklaşık 40 milyon TL'lik bir yatırımla yeni bir üretim tesisi daha kurmayı planladıklarını belirten Kutlu, bunun için Atatürk Havalimanı civarında uygun...