29 / 03 / 2024

Global Enerji Projeleri 2014 toplantı

Global Enerji Projeleri 2014 toplantı

Anadolu Ajansı'nın (AA) "global iletişim ortağı" olduğu Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi (GEP),a Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı himayesinde, Enerji Stratejileri Derneği (ESDE) ev sahipliğinde, 3-4 Haziran'da Ankara'da...

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arıes Global Enerji Çözümleri Limited Şirketi İçerenköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sajan Steaphen tarafından kuruldu.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euro Global Enerji Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Orhan Güngör tarafından kuruldu.

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Global Connect İnşaat Tarım Enerji İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Caner Çelik tarafından kuruldu.

Tgg Global Group İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Global Group İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli Timur Sancar ve Orhan Haberdar tarafından kuruldu.

Alabbad Global Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Alabbad Global Enerji  Limited Şirketi Fatih’te   1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarmad N.H.Alabbad tarafından kuruldu.

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Crk Global Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cırık tarafından kuruldu.

İki il için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Bolu'da hayata geçirilecek enerji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı kararları, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Alfa Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Global Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Işık tarafından kuruldu.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Global Enerji Projeleri 2014 toplantı Haberi

Global Enerji Projeleri 2014 toplantı

Anadolu Ajansı'nın (AA) "global iletişim ortağı" olduğu Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi (GEP), 3-4 Haziranda Ankara'da gerçekleştirilecek.  


Enerji sektörü, dünyada ve Türkiye’de büyüyen ve gelişen sektörlerin başında yer alırken, ülke ekonomilerinin büyümesinde lokomotif görevi üstleniyor. Avrupa, Asya ve Afrika’nın ortasında konumlanan Türkiye, enerji koridorlarının kalbinde yer alıyor.


Bu çerçevede, Türkiye’nin dünya enerji sektöründeki yeri, makro ve mikro göstergelerin  incelenmesi ve değerlendirilmesi, buna bağlı olarak da enerji ekonomileri ve yabancı yatırımcılar için genel bir bakış açısı sağlanması amacıyla Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı himayesinde, Enerji Stratejileri Derneği (ESDE) ev sahipliğinde, Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi gerçekleştirilecek.


Zirve, başta enerji projeleri finansmanı olmak üzere, Türkiye'de enerji sektörünün sorunlarına çözümler aramak, mevcut ve alternatif enerji kaynaklarını geliştirmek, giderek artan enerji ihtiyacını etkin...