19 / 04 / 2024

Global İmalat İnşaat nerede

Global İmalat İnşaat nerede

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgroup Global Yapı İnşaat Malzemeleri Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile ile Beyhan Kırboğa tarafından kuruldu. 

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Tkn Global Metal İnşaat Elektrik Limited Şirketi Beylikdüzü'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çalış tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiza Global Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arcan Emre Göle ve Nargız Zeynalova ortaklığında kuruldu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Global Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Çelik tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Global Yapı İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Tatlı tarafından kuruldu.

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keba tarafından kuruldu.

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Anda Global Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Global İmalat İnşaat nerede Haberi

Global İmalat İnşaat nerede

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu. 


Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -...