28 / 03 / 2024

Global Plus Investment iletişim

Global Plus Investment iletişim

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Dream Investment Araç Kiralama Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okılakhon Orıpov tarafından kuruldu.

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Otelcilik Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Shakhnoza Abdullaeva tarafından kuruldu. 

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Investment Yapı Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Sultan Güçlü tarafından kuruldu.

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İraj Golabtunchi tarafından kuruldu. 

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile He Lıu tarafından kuruldu.

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

A Plus Global İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

A Plus Global İnşaat Turizm Anonim Şirketi 19 Eylül 2017 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Ömer Altun tarafından kuruldu.

İETT, GRI'den A Plus onayını alan ilk kurum oldu!

İETT, Küresel Raporlama Girişimi’nden (Global Reporting Initiative) A Plus onayını almaya layık görülerek Türkiye’ye bir ilk yaşattı. GRI Küresel Raporlama Girişimi’nin bu onayı ile kamu sektöründe onay alan ilk kurum İETT oldu.

BW Plus The President ve BW Citadel otellerine Global Kalite Ödülü!

Amerika'nın uluslararası otel zinciri Best Western International (BW) tarafından, her yıl dünya genelinde zincire üye 4 binin üzerindeki Best Western otellerinde, ‘Kalite Güvence' denetimi yapılıyor ve denetiminin ardından dereceye girenlere ‘Global Kalit

Global Plus Investment iletişim Haberi

Global Plus Investment iletişim

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de  4 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Doğancı tarafından kuruldu.

Global Plus Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya...