25 / 04 / 2024

Global Tower halka arz raporu

Global Tower halka arz raporu

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Konuyla ilgili doğrudan bilgiye sahip bir kaynak Reuters'e verdiği demeçte, Softbank ve Tiger Global destekli ''Ola Electric'', 2023'ün sonuna kadar halka arzı yönetmek için yatırım bankası Goldman Sachs ve yerel banka Kotak'ı atadı. açıklamasını yaptı.

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Global Tower'ın halka arzı ertelendi!

Turkcell'in bağlı ortaklıklarından Global Tower, planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelediğini duyurdu.

Global Tower, halka arz fiyat tespit değerlendirme raporu!

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Global Tower halka açılacak!

İLETİŞİM operatörü Turkcell’in iştiraki Global Tower’ın halka açılmasına geri sayım başlarken, işlem görmesi beklenen fiyat aralığı belli oldu.

İstanbul Tower 205 Levent Projesi!

İstanbul Tower 205 Levent projesi Metal Yapı Konut A.Ş. imzasını taşıyor. İstanbul Tower 205 projesinin tanıtımı Cityscape Global 2016 Fuarı'nda gerçekleştirildi...

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Global Liman'ın halka arzı iptal edildi!

Global Yatırım Holding'in 7 Mayıs'taki halka arzı iptal edildi. Şirket iptalin nedenini, yeni liman satın alma projelerini özel bir şirket olarak yürütmeye karar vermesi olarak açıkladı.

Global Liman'ın halka arzı iptal edildi!

Global Liman ve Global Yatırım Holding A.Ş., halka arza devam edilmeyeceğini duyurdu. Global Yatırım Holding A.Ş., Global Liman’ın bundan sonraki yeni liman satınalma projelerini özel bir şirket olarak yürütmesine karar verdiklerini duyurdu.

EBRD Global Liman'ın halka arzından yüzde 20 pay alacak!

Global Yatırım Holding, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile şirket ve bağlı ortaklığı Global Liman İşletmeleri arasında EBRD'nin Global Liman'ın halka arzında azami yüzde 20 pay almasına ilişkin dün bir sözleşme imzalandığını açıkladı.

SPK Global Liman'ın halka arzını onaylandı!

SPK, Global Liman'ın ek satışla birlikte yüzde 41.8 payının 19.6 - 23.5 TL 'den halka arzını onayladı

One Tower Bridge İstanbul'da tanıtıldı!

Türkiye ve Londra'da faaliyet gösteren "Just Us Global", Londra'daki en lüks gayrimenkuller arasında ilk sıralarda yer alan One Tower Bridge'i İstanbul'da tanıttı.

Stephen Wiltshire Palladium Tower'ın açılışı için İstanbul'u resmedecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle 'dâhi bellek' lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ı Türkiye'ye davet etti. Palladium AVM'deki dev tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek.

Global Tower halka arz raporu Haberi

Global Tower halka arz raporu

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna  ilişkin analist raporu yayınlandı.


Açıklama: 


Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna  ilişkin analist raporudur.


Rapor için