29 / 03 / 2024

Stephen Wiltshire Palladium Tower'ın açılışı için İstanbul'u resmedecek!

 Stephen Wiltshire Palladium Tower'ın açılışı için İstanbul'u resmedecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle 'dâhi bellek' lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ı Türkiye'ye davet etti. Palladium AVM'deki dev tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek.



Tahincioğlu Gayrimenkul, Palladium Tower'ın açılışı nedeniyle 'dâhi bellek' lakaplı İngiliz boyama sanatçısı Stephen Wiltshire'ı Türkiye'ye davet etti. Bugüne kadar Roma, Hong Kong, Frankfurt, Madrid, Dubai, Kudüs, Londra, Singapur ve New York'u resmeden Wiltshire, 45 dakika boyunca yaptığı helikopter turu sonrası hafızasına kazıdığı İstanbul manzarasını, Palladium AVM'deki dev tuvale 5 gün boyunca halka açık olarak resmedecek. 


Açılışa özel çalışma yaptık 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Tower'ın ekimde açılacağını belirterek, "Açılışa özel bir çalışma yapmak istedik. Bu dev tablo bugüne kadar projelerimize hak ettiği değeri vererek bizi üst sıralara taşıyan halkımıza bir teşekkürümüz" dedi. Stephen Wiltshire'ın New York için yaptığı çalışmayı gördüğünde çok etkilendiğini dile getiren Tahincioğlu, benzer bir çalışmanın İstanbul için yapılacak olmasından dolayı heyecan duyduğunu kaydetti. Resmin bir süre Palladium Tower'da sergileneceğini anlatan Tahincioğlu, "Sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne armağan edeceğiz" diye konuştu. Stephen Wiltshire da İstanbul'a ilk kez geldiğini vurgulayarak şunları söyledi: "İlk edindiğim izlenime göre İstanbul çok ilginç, güzel ve tarihi bir şehir. Eski ve yeni bir arada. Helikopterle gözlemledikten sonra çizmek için sabırsızlanıyorum. Panoramik olarak çok güzel bir resim olacağını düşünüyorum." 


Yarıdan fazlası doldu

200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen Palladium Tower, 55 bin metrekare alana konumlanıyor. Projede satışa sunulan alanın yüzde 100'ünün tamamlandığını kaydeden Tahincioğlu, kalan bölümlerin de metrekare başına 27 ile 35 dolar arasında kiraya verildiğini aktardı. Tahincioğlu, "Bina ekimde açılacak olmasına rağmen kiracılar ve ofis sahipleri taşınmaya başladı. Yarıdan fazlası doldu" diye konuştu.



Sabah 


Geri Dön