26 / 04 / 2024

Global Tower kule yatırımı

Global Tower kule yatırımı

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Ankara'nın ilk dikey mahallesi: Veb Tower İncek!

36 katlı tek kule şeklinde yükselen Veb Tower İncek projesi 86 adet daireden meydana geliyor. Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Veli Ay imzasıyla kuruldu.

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinatla 120 ay vade!

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Global Tower'ın halka arzı ertelendi!

Turkcell'in bağlı ortaklıklarından Global Tower, planlanan halka arz işlemini, piyasaların daha güvenli ve istikrarlı hale gelişine kadar ertelediğini duyurdu.

Global Tower, halka arz fiyat tespit değerlendirme raporu!

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Global Tower halka açılacak!

İLETİŞİM operatörü Turkcell’in iştiraki Global Tower’ın halka açılmasına geri sayım başlarken, işlem görmesi beklenen fiyat aralığı belli oldu.

İstanbul Tower 205 Levent Projesi!

İstanbul Tower 205 Levent projesi Metal Yapı Konut A.Ş. imzasını taşıyor. İstanbul Tower 205 projesinin tanıtımı Cityscape Global 2016 Fuarı'nda gerçekleştirildi...

İstanbul Tower 205, Cityscape Global 2016'da tanıtılıyor!

Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle, İstanbul’da birçok önemli projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, iki büyük projesi ‘Blue Lake’ ve ‘İstanbul Tower 205’ ile Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Global Tower kule yatırımı Haberi

Global Tower kule yatırımı

Turkcell'in iştiraki Global Tower'ın Genel Müdürü Nihat Narin, kule sektöründe büyümeye odaklandıklarını açıkladı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi planlayan firma, Balkanlar, CIS ülkeleri ve Orta Doğu'daki bazı kuleleri satın almayı planlıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Global Tower'dan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Kule pazarı, Amerika'dan Asya'ya, Avrupa'dan Hindistan'a önemli bir iş koluna dönüşmüş durumda. Sadece Hindistan'da 2020'ye kadar 130,000 yeni kulenin piyasaya çıkması bekleniyor. Asya'da ise açıklanan rakamlara göre 3 milyonu aşkın kule bulunuyor... Global Tower da büyüme fırsatlarını kolluyor. Hedefimiz kule sektöründe Avrupa'nın ilk 3 ve dünyanın da ilk 10 şirketi içinde yer almak."

Kule sektörünün önünün açılması gerektiğini vurgulayan Narin, kule işlerinin gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) olarak belirtilmesi gerektiğini vurguladı. Narin, "Bu düzenlemelerle 10,000...