25 / 04 / 2024

Globeclad Cephe kimin 

Globeclad Cephe kimin 

Globeclad Cephe Sistemleri Limited Şirketi Muhammed Üveys Han tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Globeclad Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Globeclad Cephe Sistemleri Limited Şirketi Muhammed Üveys Han tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Barış tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dış cephe aydınlatması tamamlandı!

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Dairesi tarafından yaptırılan Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçe ve dış cephe aydınlatması tamamlandı.

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HN Mühendislik Dış Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Naci Balaban Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Halil Karataş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Bayrampaşa'da kuruldu.

Manisa Kula'da cephe yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı dış cephe boyama çalışmalarına devam ediyor. Kula’ya bağlı Gökçeören, Söğütdere, Ayazören, Sandal, Bayramşah ve Saraçlar Mahallelerinde dış cephe boyaması gerçekleştirildi.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ARC Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Server tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, Tekstilkent'te kuruldu.

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekor Dış Cephe ve İnşaat Taahhüt Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Varıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Çekmeköy, Koçullu Mahallesi, Karasu Caddesi'nde kuruldu.

Borsa İstanbul’a cephe giydirmesi!

Sarıyer'de 23 bin 976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 mikro kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.

Mae Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mae Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akif Ellidokuzoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Filiz Sokak'ta kuruldu.

Manisa'da cephe güçlendirme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğiyle Yunus Emre Caddesi’nde yer alan dükkanların cephe güçlendirilmesi yapılacak. Yapılan işbirliği sayesinde esnaf hiçbir ücret ödemeyecek.

Elit Cephe Sistemleri Alüminyum Metal Doğrama Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Elit Cephe Sistemleri Alüminyum Metal Doğrama Sanayi Limited Şirketi, Tahsin Güctekin tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Aralık'ta Üsküdar, Ünalan Mahallesi, Ayazma Caddesi, Anzer Sokak'ta kuruldu.

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Yapı Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Erdoğan tarafından 30 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Ümraniye, Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Caddesi'nde kuruldu.

Globeclad Cephe kimin  Haberi

Globeclad Cephe kimin 

Globeclad Cephe Sistemleri Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Üveys Han tarafından kuruldu. 

Globeclad Cephe Sistemleri Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında iş merkezleri, banka binalar, otel binaları, liman, iskele, yol, köprü, tünel,toplu ve ferdi konut, spor tesisleri, fabrika ve her türlü bayındırlıkhizmetleri, taahhüt ve restorasyon, dekorasyon, onarım, sınai teknolojik,mekanik ve elektrik tesisat montaj işleri, bunların çatı izolasyonu, su yalıtımlarını, giydirmeli dış cephe ve kaplamaişlerini yapmak ve yaptırmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Globeclad Cephe Sistemleri Limited Şirketi adres; ALTUNİZADE MAH.KISIKLI CAD. TEKİN-AK İŞ ME.AP.NO.3/9...