19 / 04 / 2024

Gnd Güneş İnşaat adres

Gnd Güneş İnşaat adres

Gnd Güneş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Dicle tarafından kuruldu. 

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Sg Güneş İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şile’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Süreyya Güneş tarafından kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Gnd Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Gündoğdu tarafından kuruldu.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Gölmak İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gölmak İnşaat Enerji Hizmet İşletmeleri Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Gölmak İnşaat'ın merkez nakli Sancaktepe'ye yapıldı. 

Gnd Güneş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd Güneş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Dicle tarafından kuruldu. 

Gnd Güneş İnşaat adres Haberi

Gnd Güneş İnşaat adres

Gnd Güneş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Dicle tarafından kuruldu. 

Gnd Güneş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...