27 / 04 / 2024

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Güngör tarafından kuruldu. 

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Soyaklar İnşaat Yapı Malzemeleri Polyester Kimya Züccaciye Hediyelik Eşya Reklam Taşımacılık Limited Şirketi Sancaktepe’de  620 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aksoy tarafından kuruldu.

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Güngör tarafından kuruldu. 

Dew Polyester Endüstri Kimya İnşaat ve Boya Limited Şirketi kuruldu!

Dew Polyester Endüstri Kimya İnşaat ve Boya Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Güngör tarafından kuruldu.

Yönlü İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Kimya Reklamcılık ve Matbaa Oto Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Yönlü İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Kimya Reklamcılık ve Matbaa Oto Parçaları Sanayi Ticaret Ltd.Şti, Tekin Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Bakırköy, Cevizlik Mahallesi'nde kuruldu.

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu.

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Ünal tarafından kuruldu.

Vizantion İnşaat Gıda Tekstil Kimya Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizantion İnşaat Gıda Tekstil Kimya Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Atakan koç tarafından bugün kuruldu.

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Polimasan Polyester İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Polimasan Polyester İmalat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Nuri Ülgen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile Ataşehir'de kuruldu.

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Ercan tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, 10.Sokak'ta kuruldu.

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi açıldı!

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi 150 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Güngör tarafından kuruldu.  

Gng Polyester Kimya Kompozit Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü polyester, cam elyafı ve bunlarla ilgili yardımcı malzemelerden mamul su depoları, banyo küvetleri, mutfak tezgahları, sanayi tankları ve her türlü kaplama ve taahhüt işleri ile mamul yada yarı mamul madde, malzeme ve eşyaların imalatını, alım satımını, polyester ürünleri imalatında kullanılan hammaddelerin alım satımını, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak Her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak. Lastik, kauçuk ve plastik profil...