20 / 04 / 2024

GO Yakıt ulaşım

GO Yakıt ulaşım

Akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, birbiri ardına açılan istasyonları ile tüm Türkiye’ye yayılmaya devam ediyor. GO ayrıcalıklarını, şimdi de Akdeniz Bölgesi'ne taşıdı. Akdeniz’deki ilk GO yakıt istasyonu, bölgenin turizm cenneti Antalya’da

Yakıt cimrisi Citroen C-Elysee ne kadar oldu? İşte Kasım 2023 güncel fiyat listesi

Yakıt cimrisi olarak adlandırılan Citroen C-Elysee'nin Kasım ayı fiyatı açıklandı. İşte detaylar...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türkiye'de gıdaya ulaşım zorlaştı! En dip seviyeyi gördük

2023 yılı ile birlikte enflasyonunda yükselmesi gıda alımında ulaşımı zorlaştırdı. Türkiye, gıdada kendi kendine yetebilen ülkeler içinde Vietnam,  Ekvador ve Ürdün'ün akabinden 49'unculuğa düştü.

Depremzedelere yakıt yardımı! Depremzedelere yakıt desteği ne zaman verilecek?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem neticesinde 10 ilde büyük yıkımlar meydana geldi. Yapılan açıklamalarla deprem bölgesinden kendi aracıyla ayrılmak isteyen vatandaşların yakıt masrafları karşılanacak. İşte detaylar!

Arabası olanlara müjde! Herkes bunu merak ediyordu! 7 maddede yakıt tasarrufu yapabilirsiniz! 

Otomobil sahipleri minik bazı önlemlerle kış döneminde yakıt tasarrufu sağlayabiliyor. Peki otomobillerde yakıt tasarrufu nasıl yapılır? Yakıt tasarrufu için neler yapılmalı? İşte yakıt tasarrufu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Tüm Dacia'larda Nisan ayına özel 4 bin TL indirim ve 1.500 TL yakıt desteği! İşte Dacia 15 Nisan 2022 fiyat listesi!

Tüm Dacia'larda Nisan ayına özel 4 bin TL indirim ve 1.500 TL yakıt desteği verilecek. İşte Dacia 15 Nisan 2022 fiyat listesi, indirim ve yakıt desteği detayları...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Türk müteahhitler yurt dışındaki 20 milyar dolarlık hedefine 10 ayda ulaştı!

Türk müteahhitler yurt dışındaki 20 milyar dolarlık hedefine 10 ayda ulaştı, peki ilk 10 ayda en çok iş üstlenilen ülkeler hangisi oldu?

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

GO Yakıt ulaşım Haberi

GO Yakıt ulaşım

Türkiye’de “Tek çatı altında komple çözümler sunan” yegane kuruluş olan enerji sektörünün ‘Mavi Dev’i İpragaz’ın, 52 yıllık tecrübesini ve güvencesini yansıttığı yeni nesil GO yakıt istasyonlarının Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk bayisi, Antalya’nın Elmalı İlçesi’nde açıldı. Bölgenin önemli bir turizm yolu olan Finike Caddesi üzerinde yer alan yeni nesil GO yakıt istasyonu, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı, GO bayisi Ceylan Petrol sahibi Ekrem Ceyhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış töreni, yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirildi.

“GO, kısa sürede yolların aranan markası oldu”

GO’nun müşterilerine, yakıt ve hizmet kalitesine, bayilerine verdiği değerlerle Türkiye akaryakıt sektöründe fark yarattığına dikkat çeken İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, “GO,...