26 / 04 / 2024

Göbeklitepe Ören ne zaman kapatılıyor

Göbeklitepe Ören ne zaman kapatılıyor

Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından Şanlıurfa Göbeklitepe, çatı örtüsü yapımı ve canlandırma merkezi projelerinin hayata geçirilebilmesi için 13 Haziran-31 Aralık arasında ziyarete kapatılacağı söylendi.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Güngören Güneştepe 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Güneştepe Mahallesi, 2369 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Semt Güngören'de 48 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 ev sahibi olmak isteyen hemen baksın! 

Güngören Belediye Başkanlığı, Semt Güngören projesinde yer alan 48 adet 1+1, 2+1, 3+1 daireyi 2 milyon 830 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Semt Güngören projesinde yer alan konutların ihalesi ne zaman? 

Euro'nun 20 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Avrupa Merkez Bankasının açıkladığı bu rakamı gören inanamadı!

Euro'nun 20 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Avrupa Merkez Bankasının açıkladığı bu rakamı gören inanamadı... Hemen bakın...

Euro'da 7 şiddetinde deprem! Euro'nun 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Hemen bir bakın!

Yatırımcıların yüzünü güldüren Euro'da 7 şiddetinde deprem! Euro'nun 11 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Hemen bir bakın...

Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer yürekleri ağza getiren o açıklamayı yaptı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 3 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Açıklamayı gören yatırımcıların yürekleri ağzına geldi. İşte o dolar açıklaması...

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Güngören Güneştepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören İlçesi, Güneştepe Mahallesi, 365 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören'de imar krizi ortadan kalktı!

Güngören Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda Güngören'de riskli binaların dönüşümüne yönelik  yüzde 25 ilave inşaat hakkı oy çoğunluğu ile kabul edildi.

İstanbul Güngören'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören Güneştepe'de yer alan arsayı 12 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

Göbeklitepe Ören ne zaman kapatılıyor Haberi

Göbeklitepe Ören ne zaman kapatılıyor

Kültür Ve Turizm Bakanlığı, Göbeklitepe Ören Yeri'inin 13 Haziran-31 Aralık arasında ziyarete kapatılacağı bildirdi. 


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Şanlıurfa'daki Göbeklitepe Ören Yeri'nde; kazı alanının korunmasına ilişkin, iki koruma amaçlı çatı örtüsü yapımı ve canlandırma merkezi projelerinin hayata geçirilmesinin planlandığı belirtildi. Ziyaretçilerin can güvenliği tehlikeye atılmadan işlerin zamanında tamamlanabilmesi için Göbeklitepe Ören Yeri'nin 13 Haziran-31 Aralık 2016 arasında ziyarete kapatılacağı...