24 / 04 / 2024

Göğüş Holding beşiktaş projesi

Göğüş Holding beşiktaş projesi

Göğüş Holding Beşiktaş'ta yer alan binaları ile ilgili önceki gün yazılı basında çıkan " Kaçak yapı " haberleri yanlış anlaşılmalara sebep olduğu gerekçesi ile açıklama yaptı...

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beko'dan Beşiktaşlılar Günü'ne özel 800 TL indirim fırsatı! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko Beşiktaşlılar Günü'ne özel seçili TV alımlarında küçük ev aletlerinde 800 TL indirim kampanyası başlattı. İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Tarsıcam Görüntü Sistemleri Elektronik Ve Emlak Müşavirliği Tic.Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cahit Faga tarafından açıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Beşiktaş'ta gayrimenkul krizi!

Beşiktaş'ta yönetimin Mayıs'a kadar 700 milyon TL ödeyecek olması sebebiyle gayrimenkul satışının gündeme geleceği öğrenildi. Fakat  bu işin gerçekleşmesi için kongrenin onayı şart.

Everest Teçhizat Makina İnşaat Gıda be Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Everest Teçhizat Makina İnşaat Gıda be Tekstil Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Elnur Alizada tarafından kuruldu.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Beşiktaş'ta metruk binada çökme riskiyle karşı karşıya! 

Beşiktaş'ta bulunan metruk haldeki binanın çökme tehlikesi var.Metruk bina çevresinde güvenlik önlemleri alındı. 

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Beşiktaş'ta 5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 8 Nisan 2019 olarak açıklandı.

TOKİ RTÜK Beşiktaş binası ihalesi bugün!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina hayata geçirecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi bugün yapılacak. 

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi kuruldu!

Rokka Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Beşiktaş Karanfilköy kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Akatlar Mahallesi'nde bulunan Karanfilköy mevkisini kentsel dönüşüm alanı ilan etti. Konu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda görüşüldü.

Göğüş Holding beşiktaş projesi Haberi

Göğüş Holding beşiktaş projesi

Göğüş Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;



Şirketlerimizden Göğüş A.Ş.'ye ait olan Beşiktaş'taki binamızla ilgili olarak önceki gün yazılı basında çıkan "Kaçak yapı"  haberleri yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur.

Binamızda sadece yapılmış olan yine kendimize ait arka bahçe tarafındaki bir cam kaplaması olup,  Beşiktaş Belediyesi'nin şirketimize tebliğ ettiği tutanaktaki talimatlar ivedi olarak uygulanacaktır.

Şirketimiz yıllardır ülkemizin bir çok yerinde başarılı  işlere imza atmış ve çalışmalarına aralıksız devam ederken, kamuoyunda çıkan ( kaçak kat, kaçak ek gibi ) yanlış anlaşılabilecek haberlerin düzeltilmesi önemle rica...