23 / 04 / 2024

Gök Deniz Konutları satılık

Gök Deniz Konutları satılık

CENTURY 21 Tem Ofisi, şehir stresinden uzak, gökyüzü ve deniz manzaralı, ferah yaşam alanı sunan Gebze Güzeltepe'deki Gök Deniz konutlarını satışa çıkardı. Adını eşsiz gökyüzü ve deniz manzarasından alan Gök Deniz Konutları'nın yapımı Mayıs 2008'de tamaml

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gökçeada'da hukuksuz inşaata protesto!

Gökçeada'da TOKİ konutlarının yer aldığı yeşil alan, Belediye tarafından önce arsaya dönüştürüldü ve alan şahsa satıldı. Alanın arsaya dönüşmesi hakkında davanın devam ettiğini belirten Gökçeadalılar çalışmayı protesto etti.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Melih Gökçek, başkanlık konutunu satın aldı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in belediye konutlarında oturması tartışma yaratmıştı. Gökçek o konutu satın almış...

Güzelyurt Sosyal Konutları'ndaki 25 daire satıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutları'nda yer alan 25 daire satıldı.

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

Nidapark Küçükyalı Konutları 2017 güncel fiyatları!

Nidapark Küçükyalı Konutları 2017 güncel fiyatları kapsamında projede en düşük daire fiyatları 516 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı ödemelerinde yüzde 5 peşinat verilerek 2019'da taksitlere başlanabilen kampanya uygulanıyor...

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

TOKİ Zonguldak Gökçebey başvuruları 31 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Zonguldak Gökçebey'de yer alan 134 adet konut satışa çıkıyor, projede yer alan konutlar için başvurular 31 Temmuz'da başlıyor.

Güzelyurt Sosyal Konutları'nda 222 konut satışta!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 'Güzelyurt Sosyal Konutları'nın 222'si tamamlanarak ihale usulüyle satışa sundu.

Gök Deniz Konutları satılık Haberi

Gök Deniz Konutları satılık

Alman İnşaat tarafından yapımına başlanan ve %70'i tamamlanan Gök Deniz Konutları toplam 5767 m²'lik bir alan üzerine kuruldu. 2 bloktan oluşan projenin her bir bloğunda 64 daire yer alıyor. Büyüklükleri 74 ile 174 metrekare arası değişmekte olan daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 ve dubleks olarak inşa ediliyor.

Depreme karşı dayanıklı olarak inşa edilen ve tapularının hazır olması nedeniyle banka kredisine uygun konumda olan konutların, ortak kullanım alanlarında yarı olimpik yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, fitness, sinema, sauna, bilardo salonu yer alıyor. Ayrıca, her blokta yer alan doğal park alanlarında yürüyüş yolları bulunan Gök Deniz Konutları, sakinlerine huzurlu ve sağlıklı bir yaşam ortamı sunuyor. 24 saat kameralı...