24 / 04 / 2024

gökan inşaat Therra Park tarabya

gökan inşaat Therra Park tarabya

Gök-an İnşaat imzası ile hayata geçirilen Therra Park Tarabya Konutları 16 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Therra Park Tarabya Evleri nerede?

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Yozgat Çalışkan Göleti'nin inşaatı hızlandı!

Yozgat'ın ilçesinde tarım alanlarının sulaması için projelendirilen Çalışkan Göleti inşaatı hızlandı.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Gürsel Baran: İnşaat sektöründeki daralma uzun sürmeyecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, TÜİK verilerine göre, inşaat sektörünün 2019'un ilk çeyreğinde yüzde 10,9 daraldığını belirterek, "İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi ve yaklaşık 200 sektörü etkiliyor. Sektördeki bu daralma uzun sürmeyecektir" dedi

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

Göçay İnşaat'ın acı günü! Ferit Müderrisoğlu vefat etti!

Göçay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Erdal Eren'in kayınpederi Ferit Müderrisoğlu hayatını kaybetti. 

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun TBMM'de!

Malatya Yaygın Göleti inşaatına ilişkin 4 sorun meclis gündemine taşındı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

gökan inşaat Therra Park tarabya Haberi

gökan inşaat Therra Park tarabya

Therra Park Tarabya'da 24 tane bahçe dubleksi, 24 tane çatı dubleksi ve 1 tane villa bulunuyor. Lansmanı 16 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan proje Gök-an İnşaat imzası taşıyor. 


Therra Park Tarabya Evleri nerede?

Tarabya Therra Park Residence konum olarak Hacıosman Metrosu'na 9 dakika, Yenikapı İDO İskelesi'nde 40 dakika, Atatürk Havalimanı'na 38 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 53 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 31 dakika, FSM Köprüsü'ne 22 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Therra Park Tarabya'da çatı dubleksi dairelerin alanları 223 metrekare ve 244 metrekare, bahçe dubleksi dairelerin alanları 217 metrekare ve 241 metrekare, villaların alanları ise 551 metrekareden oluşuyor. 


Satış ofisi telefon numarası 0212 299 22 60 olarak belirlenen Therra Park Rezidan'ta toplam 49 adet bağımsız birim yer alıyor. Proje 16 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Therra Park Tarabya...