25 / 04 / 2024

Gökçeada arazi fiyatları

Gökçeada arazi fiyatları

Turizmin önemli merkezlerinden biri olan Çanakkale'de bulunan Gökçeada'ya koronavirüs vakalarının az olması nedeniyse ilgi arttı. Adada arazi ve ev satışları arttı. 

Gökçeada'da satılık arsa fırsatı! İhalesi 13 Aralık'ta!

Gökçeada Belediyesi, Çanakkale ili, Gökçeada ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satıyor. Peki Gökçeada'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte o satışla ilgili detaylar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Rekor göründü! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatlarında rekor fiyatlar görüldü. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 1 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Benzine büyük zam yolda! 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın! 

Benzin fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Benzine 4 Temmuz'dan itibaren büyük zam gelmesi bekelniyor. 3 gün sonra benzin fiyatları resmen fırlayacak! Araç sahipleri hemen bakın.

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar?

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar? İşte Crossland 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibi gördü! 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Çin'de talep endişelerinin devam etmesiyle demir cevheri fiyatları geriledi ve demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Fiyatlar resmen dibi gördü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demirin fiyatı kaç lira? 23 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Altın bir adım geri attı! 1 gram bile altını olanlar acil bakın! Yatırımcılar ters köşe oldu! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası bir adım geri attı. Düne kadar rekor denemeleri yapan gram altın dünkü faiz kararı sonrası yatırımcıları ters köşe yaptı. Peki bugün gram altın ne kadar? 1 gram bile altını olanlar acil bakın! 15 Aralık 2022 Güncel altın fiyatları.

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! Acil bakın! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Haftayı yükselişle kapatan altın fiyatları bugün alev aldı. Ons altın 1797 dolara kadar yükseldi. 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları.

Altın fiyatlarında geri vites! 1 gram bile altını olan acil baksın! Görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde geri vites yaptı. Zirveden dönen altın fiyatlarını gören yatırımcıların ağzı açık kaldı. 1 gram bile altını olanlar acil baksın! 6 Aralık 2022 güncel altın fiyatları...

Altın kan kaybetmeye devam ediyor! Yatırımcılar şaşkın! Elinde 1 gramı bile olan acil baksın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Uzun zamandır yükseliş gösteren altın, düşüşler ile yatırıcılarını şaşkına çevirdi. Elinde 1 gramı bile olanlar acilen baksın! İşte son dakika güncel altın fiyatları 22 Kasım 2022.

Gökçeada arazi fiyatları Haberi

Gökçeada arazi fiyatları

Çanakkale'nin nüfus yoğunluğu haritası belirlendi TUİK verilerine göre Türkiye'nin en önemli turizm kentlerinden biri olan Gökçeada 'da pandemi  10 bin 106 olan yerleşik nüfus yüzde 68.2 arttı. Büyükşehirlerdeki bulaşıl sayısındaki artış nedeniyle kırsala başlayan göçte en fazla tercih edilen ilçeler arasına giren Gökçeada'da arazi ve evlerin satış fiyatı da artmaya başladı. 

Sabah'tan Ümit Erkan Demircan'ın haberine göre; büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar, pandemi sürecini risksiz bölgeler kategorisinde atlatan Gökçeada'dan arazi ve ev satın almaya başlarken yaşanan talep patlaması nedeniyle bir yıl önce 25-30 bin civarında olan tarlaların dönümü 100 bin TL'ye kadar alıcı buluyor. Özellikle Eskibademli, Zeytinli, Tepeköy ve Dereköy gibi Rum köylerinde bulunan taş evlerin fiyatı ise 500 bin TL'den başlayıp 2 milyon liraya kadar yükseliyor. 

"GÖKÇEADA'YI GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ" 

Son bir...