25 / 04 / 2024

Gökdeniz Kartal teslimleri ne zaman

Gökdeniz Kartal teslimleri ne zaman

Gökdeniz Kartal satış fiyatları haberimizde yer alıyor. 52 ay vade farksız taksit yapılan projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 204 tane daire yer alıyor.

Gökdeniz Kartal ödeme koşulları!

Gökdeniz Kartal ödeme koşullarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Tek blok halinde inşa edilen Gökdeniz Kartal projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi dairelerden meydana geliyor...

Gökdeniz Kartal ne zaman tamamlanacak?

26 katlı 2 bloktan meydana gelen Gökdeniz Kartal ne zaman tamamlanacak sorusuna Şubat 2016 cevabı veriliyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da inşa edilen projede banka kredisi kullanılıyor...

Gökdeniz Kartal projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor!

Bay Yapı ve Gül İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Gökdeniz Kartal projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri mevcut...

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Prava Kartal teslimleri ne zaman?

Prava Kartal projesinde daire fiyatları 530 bin TL'den başlıyor. Prava Kartal teslimleri ne zaman?

La Marin Evleri Kartal teslimleri!

La Marin projesi iki blokta toplam 198 daireden meydana geliyor. La Marin Evleri Kartal teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Balance Güneşli teslimleri!

Balance Gayrimenkul imzasıyla Bağcılar Güneşli'de hayata geçirilen Balance Güneşli projesinde teslimler ne zaman? İşte, Balance Güneşli teslimleri!

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal teslimleri ne zaman Haberi

Gökdeniz Kartal teslimleri ne zaman

Temelinin atıldığı Gökdeniz Kartal projesinde teslimler 18 ay sonra gerçekleşecek. Kartal'da inşa edilen Gökdeniz Kartal satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. 


Gökdeniz Kartal projesinde toplam 204 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Gökdeniz Kartal projesinde yüzde 5, yüzde 25, yüzde 40, yüzde 50 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Yarı olimpik ve çocuk havuzu, TV salonu, çocuk parkı, yürüyüş parkuru, yaz bahçesi, fitness, sauna, tenis, basketbol, cafe gibi alanlara yer verilen Gökdeniz Kartal projesi 26 katlı 2 blok olarak hayata geçiriliyor. 


Gökdeniz Kartal satış fiyatları

Adalar manzaralı 84 metrekare 1+1 evler 332 bin TL

Adalar manzaralı 93 metrekare 2+1 evler 438 bin TL

107...