28 / 03 / 2024

Gökdeniz Kartal

Gökdeniz Kartal

çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramzan Kadirov, Bora İnşaat"ın Genel Müdürü Alper Suri"ye evini ve dostluğunu açtığını belirtti

Bora İnşaat: çeçen hükümetine güvendim, battım!

çeçenistan, Bora İnşaat, Alper Suri, çeçenistan Bora, Kadirov, Bora İnşaat çeçenistan, Dış Piyasalar, Kadirov çeçenistan

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Kartal Soğanlık 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 12637 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 03.08.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal'da riskli 11 binadaki 159 hane evlerini taşıdı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan 11 binadaki 159 hanenin taşınma işleminin tamamlandığını söyledi.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.

Kartal Referans Kordonboyu teslim tarihi!

Kartal Referans Kordonboyu projesinde daire fiyatları KDV dail 272 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Referans Kordonboyu projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Gökdeniz Kartal Haberi

 Gökdeniz Kartal

Türk gazetecileri, Grozni"deki konutunda kabul eden Kadirov, şunları söyledi:

 

Alper Suri"yle aramızda bir samimiyet vardı. Evimde çay içip birlikte yemek yediğim bir insan. En son gelişinde dedim ki, ˜Türkiye"ye götürdüğün paraları getir, orada aldığın villa ve daireleri sat. Piyasaya ve işçilere olan borcunu öde. İyi niyet göster. İnsanların hakkını ver. şžantiyelerin hepsini sana vereceğim" dedim. ˜Tamam inşallah" dedi sonra da kayboldu. Kendisine çok kızgınım. Sözlerine inanarak, ben de halkıma söz verdim. Bir çok defa da halkıma mahcup oldum.

Bu memlekete kuruşsuz gelmişti. Benden avans olarak 10 milyon Euro aldı. En son 50 milyon dolarlık alacağını talimat verip ödettim. O işçilerin parasını vermedi. Bu şantiyeleri bitirmek için Türk mühendis arkadaşlar söz verdi. Burada çalışacak olanların...