25 / 04 / 2024

gökhan gönülün evi

gökhan gönülün evi

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül Fenerbahçeli yönetici Ömet Temelli'nin herkesin talip olduğu Çeşme'deki villasını 2 milyon liraya satın aldı...

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor! 

Evi ve arsası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor. İşte emlak vergisi 2024 ödemeleri ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

FETÖ, Gökhan Gönüle'e 7.5 milyonluk tarla satmış!

Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül'e FETÖ tarla kazığı atmış. Balıkesir'de FETÖ'Den görevden alınan müdürler ünlü futbolcuya imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL'ye satmış. 

Gökhan Gönül Florya’da cafe restoran satın aldı!

Gökhan Gönül Florya’da bulunan bir cafe restoranı satın aldı. Gönül'ün 8 milyon lira masraf yaparak işletmenin içini yenilediği ortaya çıktı.

Bursa Karacabey Evi açılış için gün sayıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karacabey Evi açılış için gün sayıyor. Merkez, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yakın konumda yer alıyor.

Gökhan Gönül, Florya Sütiş'i 5 milyon TL'ye satın aldı!

Sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transferiyle çok konuşulan Gökhan Gönül, aldığı ücret nedeniyle uzun süre gündemde kalmıştı.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Aylık 733,15 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul ediliyor.

Kastamonu Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesine yapımı tamamlanan Huzurevi son konrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. İç donanımı tamamlanan Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa için gün sayıyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 1. ve 2. Etap son başvuru günü 16 Ekim 2015. Daire fiyatlarının 140 bin 766 TL'den başladığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi son başvuru günü 16 Ekim 2015. Dairelerin 140 bin 766 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Hep İstanbul Esenyurt Evleri'nde son gün 30 Eylül!

2017 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan Hep İstanbul Tekfen projesinde 1424 tane daire yer alıyor. Projede devam eden Hep Avantaj kampanyası için son gün 30 Eylül...

Hep İstanbul kampanyasında son gün 30 Eylül!

3 farklı ödeme seçeneği sunan HEP AVANTAJ kampanyasından yararlanmak için son gün 30 Eylül olarak belirlendi. Tekfen Emlak Geliştirme imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

HEP AVANTAJ kampanyasında son gün 30 Eylül!

Esenyurt'ta inşa edilen HEP İstanbul projesi 11 bloktan meydana geliyor. Kampanya kapsamında 3 paketi bulunan projede kampanya için son gün 30 Eylül olarak belirlendi.

gökhan gönülün evi Haberi

gökhan gönülün evi

Bir çok futbolcunun talip olduğu Fenerbahçeli yönetici Ömet Temelli'nin Çeşme'deki villasını Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül 2 milyon liraya satın aldı.  Gökhan Gönül'ün önümüzdeki hafta evine taşınacağı...