29 / 03 / 2024

FETÖ, Gökhan Gönüle'e 7.5 milyonluk tarla satmış!

FETÖ, Gökhan Gönüle'e 7.5 milyonluk tarla satmış!

Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül'e FETÖ tarla kazığı atmış. Balıkesir'de FETÖ'Den görevden alınan müdürler ünlü futbolcuya imara açılacak tarlayı 7.5 milyon TL'ye satmış. 



Ünlü futbolcu Gökhan Gönül, 2016 yılında Balıkesir Karesi İlçesi 2. Kayabey Mahallesi 898 ada 11 parseldeki 51 bin 200 metrekarelik tarlanın 25 bin 600 metrekarelik yarı hissesini  7.5 milyona satın almıştı. 


Akşam Gazetesi'nden Ercan Öztürk'ün haberine göre, Geçtiğimiz günlerde istifa eden Ahmet Edip Uğur döneminde Fırıntaş A.Ş. Genel Müdürü olan ve KHK ile görevden alınan Kazım Boztaş, Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı İrfan Sarıgül ile Mali Hizmetler Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı İslam Çur’un, tarlayı ilk o dönem Balıkesirspor’da oynayan İlhan Eker’e satmak istediği ortaya çıktı. Gökhan Gönül’ün ilgisi üzerine İrfan Sarıgül ile FETÖ’cü Kazım Boztaş İstanbul’a giderek sunum yaptı


Milli takımın sağ beki Gökhan Gönül’ün tarlası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Balıkesir-Çanakkale Bölgesi 1/100 bin Ölçekli Çevre Düzeni Planı’na sokulmadı. Tarlanın ne olacağı ise merak ediliyor.


Geri Dön